2777
2789
عنوان

😭😭😭باشوهرم قهرم. مادرشوهرم پروفایلش نفرین گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 57 پست
پاشو وضو بگیر دو رکعت نماز برای حضرت فاطمه س بخون ازش کمک بخواه از ته قلبت ان شاالله مشکلت حل میشه

الان پریودم اما چندروز پیش خوندم.  فاطمه زهرا کمکم کرد دیدم شب‌ شوهرم واسم عکس فرستاده ولی من دوباره با حرفام‌ خراب کردم 😭😭😭😭😭😭😭

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم خیلی سخته.بچه داری؟پدر مادرت چی میگن؟

نه بچه نداریم. شش ساله ازدواج کردیم.  بابا و مامانم اولش ناراحت شدن از اومدنم. دیدن خبری نشد دلداریم دادن.   من تک دخترم خیلی ناراحتن.  خیلی پشیمونم که ناراحتشون کردم

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
کمی صبر پیشه کن عزیز برادر  دیگه نه زنگ بزن نه پیام بده  صبور باش ، سر خودتو گرم کن

کاش بتونم.   خیلی فکرم پیششه

نه بچه نداریم. شش ساله ازدواج کردیم.  بابا و مامانم اولش ناراحت شدن از اومدنم. دیدن خبری نشد دل ...

ای بابا شوهرت چه جوری طاقت اورده واقعا !!حتما مادرش نشسته زیر پاش به نظرم نباید میومدی حالا که اومدی خودتو کوچیک نکن منتظر باش تا بیاد دنبالت 

یه کم دیگه صبر کن اگه بازم خبری ازش نشد مهریتو بذار اجرا و درخواست نفقه بده خودش با سر میاد دنبالت، ...

نمیخوام کار به اونجاها کشیده بشه. نمیخوام حرمت‌ها ریخته بشه.  چه غلطی کردم من😭 لطفا واسم دعاکن عزیزم

ای بابا شوهرت چه جوری طاقت اورده واقعا !!حتما مادرش نشسته زیر پاش به نظرم نباید میومدی حالا که اومدی ...

هیچوقت طاقت قهر طولانی نداشت.  همین انتظار سخته.   امیدوارم بیاد باهم حرف بزنیم

داره تنبه ات میکنه نکته ضعفت رو میدونه،میدونه کم طاقتی داره اذیتت میکنه،میاد دنبالت فقط میخاد تو خود ...

آره عزیزم راست میگی.  من دیگه چاره ندارم. فقط صبر میکنم. واسه آرامشم دعا کن لطفا عزیزم❤️

اولشه....جاریت هم داغه باور کن یه روز از اونم استوری میزاره ببین کی گفتم

جاریمم یکم‌ عصبیه همش فیلم بازی میکنه. اونم خودشو نشون میده بالاخره. من خودمو اصلا قاطیشون نمیکنم. هرچقدر دورتر باشم راحت‌ترم بذار خوش باشن. 

جاریمم یکم‌ عصبیه همش فیلم بازی میکنه. اونم خودشو نشون میده بالاخره. من خودمو اصلا قاطیشون نمیکنم. ه ...

بهترین کار همینه

منم خونواده شوهرم توی عمل با جاریم بهترن...هوای اون رو بیشتر دارن

کم رنگ تر کردم رابطه رو

بهترین کار همینه منم خونواده شوهرم توی عمل با جاریم بهترن...هوای اون رو بیشتر دارن کم رنگ تر کردم ...

بعضی چیزا لیاقت می‌خواد که هرکسی نداره