سلام. خیلی حالم بده با شوهرم قهرم ۱۰روزه اومدم خونه بابام ولی نیومد دنبالم. بحثمون سر زورگویی هاش بود. اعصابمو خورد کرد گفتم میرم خونه بابام گفت برو. بعد چند روز پیام فرستادم که تکلیفمو روشن کنه و تهدیدش کردم به طلاق اما جوابمو نداد. دوباره پیام دادم چندبار دریغ از یه. جواب. تالا اینطوری نشده بودبینمون حالم خیلی بده تا حالا اینقدر از هم دور نبودیم. اما ان اواخر زیاد بحث میکردیم من طاقت طلاق ندارم حالم خیلی بده حرف نمیزنه رفته رو اعصابمب نمیدونم چیکارکنم از دستش از اونطرف مادرشوهرم پروفایلشو آه ونفرین گذاشته واسه من بعد خودشو جاریمو هم گذاشته. خیلی دلم گرفته مادرشوهرم برام مهم نیست شوهرمو چیکارکنم بیاد دنبالم یا آشتی کنیم دارم دق میکنم😭😭😭😭توروخدا دعاکنید مشکلمون حل شه آشتی کنیم خیلی پشیمونم اومدم😭😭😭😭😭
لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بچه نداریم. شش ساله ازدواج کردیم. بابا و مامانم اولش ناراحت شدن از اومدنم. دیدن خبری نشد دلداریم دادن. من تک دخترم خیلی ناراحتن. خیلی پشیمونم که ناراحتشون کردم
لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺