2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سه نفر از سه جای مختلف بهم گفتن بختم بسته هست، منم با کلی کلنجار رفتن رفتم دعا گرفتم الان ده ماه هست دعا گرفتن ولی بدتر شده بهتر که نشده

من هم زیبا هستم، هم تحصیلکرده، هم شغل خوب دارم، هم خانواده خوب ولی هیچ خواستگاری ندارم.

من خودم سه نفر از سه جای مختلف بهم گفتن بختم بسته هست، منم با کلی کلنجار رفتن رفتم دعا گرفتم الان ده ...

برای ازبین بردن هر دعایی فقط و فقط سوره بقره و رو بخون یا گوش بده حتی شبا که میخابی بزار بخونه و بعد بخواب احتمالا خوابای عجیبی میبینی همیشه ذکر بگو و سعی کن نمازتم بخونی اینا سپر هستن که اسیر دعا نشید یااگرم شدید دعارو رفته رفته ضعیف و باطل مکنه

قبلا داشتم خوب نبودن، الان شش ماهه اصلا ندارم

اوهوم درک میکنم چی میگی منم قبلا خواستگار درست حسابی نداشتم اکثرشون بیکار بودن  الانم ک کلا هیچ خواستگاری ندارم به هر کیم میگم میگن دیگه مثل قبل نیست خودت باید شوهر پیدا کنی اخه شوهر از کجا پیدا کنم؟؟؟؟؟،😐😐😐😐

ما کوچیکا خدامون بزرگه ❤️

ولی دعا گرفتن بی تاثیرم نیست به نفس دعانویسم بستگی داره یکاری میکنن که خود به خود کسی ببینت شیفتت بشه پس انقدا هستن نه خشگلی دارن نه چیزی حتی بیوه ان پسرمجرد گرفتشون واقعا موندم چجوری انگاری مهره مار دارن