2777
2789
نتیجه گرفتی؟آخه هرچقدر طول بکشه سه ساعت نمی کشه.برای همین باور نکردم.میتونی امتحان کنی

آره یه اتفاقایی افتاده ...بازم هرجور خودت راحتی ...اگه بدلت نیست نکن...😘😘😘😘

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مجردی؟چقدر ازت گرفت؟چندبار خوند؟اگه مطمئنی منم بدم

۱۵۰ گرفت ..آره مجردم ...الان ده روزه تقریبا ...ببین من نمیتونم اطمینان بدم بعدا چیزی بشه نفرینت منو بگیره ...به من که میگه می خونم..ولی اگه اهل کار خیری بخاطر خدا و به نیت کمک به مهسا این کارو بکن حتی اگه چیزی ام نشه باز تو هیچیو از دست نمیدی و یه کار خیر بزرگ کردی در راستای نیتت...بازم من میگم هرجوووووور خودت میدونی

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
باشه دست درد نکنه پس آیدی اش را بهم بده

خواهش عزیزم ...

@مهسا۷۷۷۷۷ 

نمیتونم آبیش کنم ... 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی. برای منم دعا کن

ان شاءالله حاجت روا شی جیگر

سلام عزیزم میشه لطفا بگی خانم امیری رو از کجا میشناسی؟

سلام عزیزم من اشتباه میکردم فراموش کن 

چرا ؟ میشه توضیح بدی ؟

نمیتونم مطمئن نیستم ولی بهت میگم که نرو ..❤