2777
2789
عنوان

این فلج خواب چه کوفتیه اح

452 بازدید | 67 پست

هر موقع هم خونه تنهایی اتفاق میفته 

حس میکنم دکترا با فلج خواب گولمون زدن ،واقعا جن میاد پیشمون 

امروز یه حالتی شدم عالم خواب بیداری 

کاملا آگاه بودم جن بشکل بابام و خواهرم اومده ،هرکاری کردم جز به جز یادمه چیکارا کردم حتی از خونه فرار کردم در روشون قفل کردم همش بسم الله و آیت الکرسی میخوندم 

ها اینم بگم قبل اینکه فلج خواب بهم دست بده در اتاق خواب کمی بسته شد گفتم حتما بابامه میخاد سیگار بکشه در میبنده میدونه رو بو سیگار حساسم یهو یادم افتاد بابام ک خونه نیست بعد بیدار شدن دیدم در واقعا نیمه بازه!

خواب اینجور یاد آدم نمیمونه 

بعدش پاشدم نترسیدما فقط تپش قلب داشتم ،حال عجیبی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی شما در مورد سحر و جادو اطلاع نداری؟ من یه مقدار زیاد موی گربه و مدفوع گربه تو حیاط دیدم الان میگم شاید طلسم باشه اخه موها خیلی بود چرا یه گربه اینقد زیاد باید موهاش بریزه تو حیاط

ربطی به جن نداره 

سالها درگیر این موضوع بودم 

بدن  میخواد از خوای بیدار بشه  ولی مغز نمیتونه دستور  بیداری رو به اعضای بدن برسونه 

یه حالت کابوس طوری هم به آدم دست میده و چیزای عجیب غریب یا همون بختک رو میبینه 

صداهای اطراف رو هم میشنویم یا گاها اطرافمون رو میبینیم ولی نمیتونیم حرکت بکنیم یا حرف بزنیم 

فقط باید دست و پا رو شل کنیم و سعی کنیم انگشت هامون رو یکی یکی آروم تکون بدیم 

من آیت الکرسی هم میخونم در اون حال و بدنم رو شل میکنم نفس عمیق میکشم تا بدنم بتونه از اون حالت خارج بشه 

این توانایی رو با تلاش زیاد به دست اوردم وگرنه اوایل فقط جیغ و داد میکردم تو اون لحظه و حس خفگی بهم دست میداد و قشنگ خود بختک رو چند بار دیدم و با هم دست به یقه بودیم 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo