2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چی فکر میکنی؟؟ من خیلی هنر کنم خونه خودمو خونه تکونی کنم چند سال پیش مادرشوهرم میخواست به در بگه دیوار بشنوه هی میگفت اره خونه تکونی دست تنهام و از این حرفا خوش به حال اونا دختر دارن تو چکار میکنی خیلی شیک گفتم هیچی قراره کارگرخونه مامانم اینا بیاد کارام بکنه دیگه کلا جلو من از این حرفا نمیزد 

من و خانواده شوهرم رابطمون خیلی رسمی و توام با احترامه..حالا نمیدونم چرا امسال مادرشوهرم قفل کرده رو ما..هی میگه اندفه نوبت تو و آرمان هست که بیایید و کمک کنید بعدم هرهر میخنده..

چطور وظیفه دختر هست وظیفه عروس نیست؟

اگه یه شخص فقط پسر داشته باشه و دهتر نداشته باشه چی؟ اگه یه کار دخترونه داره باید لنگ بمونه؟ یهنی دیگه واسه اون پسر زحمت نکشیده؟

در واقع وظیفه پسره اما چون پسر نمیتونه انجام بده، عروس به نمایندگی از شوهرش باید انجام بده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
آفرین به دقت شما.حوصله م سر رفته آخه.شلوغ بازی میخوام    

ول کن

بعضیا ظرفیت ندارن

گیس و گیس کشی میشه

تهشم میترکین😂😂😂

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
منه بیچاره هنوز خونه تکونی خونه خودم مونده..ازون طرفم مامانم هم نیاز به کمک داره اونوقت من موندم وسط ...

بگو بچه هاشونو بفرستن خانه بازی بیان کمک دخترات

یا میخوای لطف کنی بگو من کمردرد دارم میتونم چند ساعت بچه ها رو نگه دارم

ماشالا ۴ تا خواهرشوهر دارم کمم نیستن برن .پارسال خاهرشوهرام کاریم نداشتن جاریم خودشو جر داده بوده ک زنگ بزنین فلانی بیاد خونه تکونی کنیم اونام زنگ نزدن.اخه پارسال عید پسرم ۶ ماهه بود کارای خودمم با کمک مامانم انجام دادم

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
خودت چی فکر میکنی؟؟ من خیلی هنر کنم خونه خودمو خونه تکونی کنم چند سال پیش مادرشوهرم میخواست به در بگ ...

اره مادرشوهر منم هی تیکه میندازه به من..امروز سر یه موضوعی همسرم میگفت بیا دست منو بگیر بلندم کن منم گفتم زورم به تو نمیرسه کمرم درد میگیره مادرشوهرم برگشته میگه ماشالا شکوفه از الان به فکر کمرشه..منظورش این بود که خیلی مراقب خودمم اخه خودش کمردرد داره

من مادر شوهرم ازم انتظار نداره تازه خودشم همش میگه بیام کمکت کنم چون بارداری. اما در واقع وظیفس، فر ...

ربطی نداره   لطفه  دختر خیلی هنر کنه بره خونه مادر خودش به مادرش کمک کنه

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔

من استدلال خودم اینه:

وقتی مادر شوهرم هرکاری که میخواد واسه دخترش بکنه، هرچی که واشه دخترش میخره امکان نداره واسم من نخره و واسه من اون کارو نکنه، وقتی با من مثل دخترش رفتار میکنه، حالا که بحث کار پیش بیاد من بشم عروس؟ تا دیروز دختر بودم.

هرچند از ته دل هیچ کس مادر و هیچ کس دختر آدم نمیشه. اما آدم‌میتونه همون کارهارو در مقابل هم انجام بده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
من مادر شوهرم ازم انتظار نداره تازه خودشم همش میگه بیام کمکت کنم چون بارداری. اما در واقع وظیفس، فر ...

اگه از اون طرف هم همچین حسی داشته باشن بله اما لطف مکرر میشه حق مسلم من خیلی اولها اومدم از این فکرها کنم و جا دخترشون پر کنم بعد یک جایی به خودم اومدمدیدم اشتباه محض بوده اونم جایی که مادر بزرگم فوت کرد مادرشوهرم حتی زنگم نزد یا جایی که عفونت شدد کلیه گرفتم ده روز بستری شدم بعد 4 روز زنگ زد گفت اره عمه همسر میخواست بیاد دیدنت گفتم بابا شلوغش نکنید چیزی نیست کههههههههه بله اونجا بود که ماستا رو کیسه کردم ومثل خودشون شدم