2777
2789

من معمولا نا منظم میشم دکتر ها هم قرص ضد بارداری ال دی میدن من وقتی میخورم حالت تهوع استفراغ میگیرم الان چهار ماهه نشدم چی بخورم بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز درمانی عالیه عسل و سیاهدونه با رازیانه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

من کلا با قرص استروژن و پروژسترون پریود میشم. 3 ماه نخوردم پری نیومد😕این ماه به دستور یکی از دوستان..دارم هرشل اسفند و آب میخورم.صبح هم سیاه دونه با عسل ،ظهر هم یه قاشق پودر رازیانه رو با د ولی وان آب میجوشونمصاف میکنم میخورم به امید اینکه 40 روزه جواب بده ،،،،،  چای کوهی یا آویشن هم میگن خیلی خوبه 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
حجامت چجوریه فقط اسمشو شنیدم درد هم داره؟ پریود رو منظم هم میکنه؟

ن درد نداره بله منظم میکنه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍