2777
2789

خانما خواهش میکنم کمکم کنید

من به اصرار شوهرم اومدم تو ی ساختمونی ک مادرشوهرم هست روابطم باید چجوری باشه؟ینی شوهرم هروقت دلش خواست بره منم هروقت خواستم؟؟؟آخه شوهرم هر دیقه میره یکی دوساعت بعد میاد اعصابمو ب هم میریزه،اصلا انگار ن انگار ک منم وجود دارم اصن ی کلمه نمیگه بیا توهم بریم،،من باید چیکار کنم شما بگید

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدلی رفت و آمد کنید ک هم احترام تون حفظ شه  و هم ب دیگران یاد بدید ، زندگی تون قانون و برنامه خاص خودشو داره !! تا هر کس ، هر وقت  دلش خواست، توقع نداشته باشه ، مهمون تون باشه  یا مهمونش باشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

از خداتم باشه نری . ابجی منم اینجورن شوهرش هر روز ده بار میره خونه مامانه . ابجیمم تازه خوشحاله چون مجبور نیست ک اونم بره ‌ . ماشالا بهترین شوهرو زندگی رو داره .همه چی همراه با احترام دو جانبه 

[QUOTE=82214012]خب تو یه روز درمیون برو[/QUOTE

دارم سعی میکنم همینکارو کنم،ولی شوهرمو چی کنم خودش تنهایی میره و میاد هردیقه

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

والا نمیدونم اخلاق مادرشوهرتینا چطوره من خودم اینطوریم که  تو کل هفته زیاد نمیرم ولی خب اینطوریم نیستم اصلا نرم آخرهفته ها که خواهرشوهرمینا میان منم همش پایینم چه بگن چه نگن که اکثرا میگن بیا توام ببین مادرشوهرتینا دوست دارن که بری اگه آره که توام گاهی باشوهرت برو اگه نه که هروقت دعوت شدی برو

نه خیلی زیاد بری که همش اونجا باشی نه اینکه دیگه خیلی دیر به دیر بری 

یه مقدار رودربایستی بینتون باشه خوبه 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔