2777
2789
عنوان

مادرشوهره کثافتمو سرجاش نشوندم😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 9502 بازدید | 147 پست

پدرشوهرتم نرمال نیست خجالت نکشیده با اون سن دست روزنش بلند کرده زنش اشتباه کرده ولی رفتار پدرشوهرت بدتر بوده الانم ذوق نکن پدرشوهرت پشتته 

بترس از روزیکه شوهرت جا روپای باباش بذاره

مادرشوهر منم زورش میاد بیشتر خونه بابام می رم.خب معلومه من دلم واسه اونا تنگ میشه نه تو مادرشوهر جان

مال منم حتی به دروغ جلو شوهرم میگه عروس خاله همش خونه خاله هس برعکس زن تو 

خدا شاهده دروغ میگفت عروسه خودش برگشت گفت من خونه بابام میرم بیشتر 

میخواد منو خراب کنه زنیکه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها سرعت نتم افتضاحه شرمنده...هیچی آدمش کردم زنیکه دیوانرو پدرشوهرمم گفت اون شوهرتم ادب میکنم که ...

کاش منم یه پدر شوهر اینجوری داشتم

مادر شوهر من ماشالا مثل یه پدر شوهره واسه خودش

اینبار  ز بزن ۱۱۰ تا تو محل دم خونشون ماشین پلیس بیاد تا قشششنگ دیگه از این شکرا نخوره...البته ۱۱۰هم کدخدا منشانه حل میکنه مگر اینه سمج وایسی رو شکایتت...

ب نظرم ب گوششم برسون ک میخواستی ز بزنی ۱۱۰...

یا الانم دیر نشده بگو فکر آبروی بابا بودم ک ز نزدم ولی سری بعدی این رعایتها رو نمیکنم...

احترام یه چیز دو طرفس  مادر شوهره الکی که این کارو نکرده حتما عروسه هم کاریش کرده دیگه و چیزی ...

من کاملا درکش میکنم 

ما میریم تبریز باید خونه مادرشوهرم بمونیم خونه پدرم میرم دو روز میمونم همه میشن برج زهرمار 

تو ظاهر خوبن اما وقتی میرم خونه پدرم پشت سرم قشنگ پرش میکنن

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
استارتر این نصیحتو از من همیشه گوشواره ی گوشت کن هر کی کوچک ترین تیکه ای بهت می ندازه یا حتی حرف بدی ...

حرفتون خيلي درسته ،بدبختي من جوابي در اون لحظه به ذهنم نميرسه قشنگ دوروز بعد دوزاريم ميوفته چي بگم

اسی به نظر من به پدر شوهرت هم اعتماد نکن.آدمی که به خاطر عروسش دست رو زنش بلند کنه ممکنه یه روز دست رو عروسش هم بلند کنه.

درسته مادر شوهرت کار بدی کرده و لی سزاور کتک هم نبود.دلم برای سادگیش سوخت.

مال منم حتی به دروغ جلو شوهرم میگه عروس خاله همش خونه خاله هس برعکس زن تو  خدا شاهده دروغ میگف ...

دقیقا.مادرشوهر منم همش میگه عروس فلانی چیکار میکنه سر میزنه با خانواده شوهرش گرمه 

خدا خیر پدرشوهرتو بده واقعا ..حالا شوهرت باز نپره بتو ؟خدا بخیر کنه

نه وقتی پدرشوهرم باهاش حرف بزنم از ترس میمیره شوهرم...به گوشش برسه پدرشوهرم حقو داده به من میاد به علط کردن 

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
من نمیدونم اخه مگه واجبه عروس و پسر با هم برن زیارت مادرشوهر اومدیو عروس دوماه پاش شکست نتونست بره ...

پسررگردن شکسته هرچندبار میخواد بره تنها بره ولی عروس تنها نمیره فقط با شوهره میره

خدایا مواظب عزیزانم باش