2777
2789
عنوان

مادرشوهره کثافتمو سرجاش نشوندم😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 9501 بازدید | 147 پست
بخدا اگه فصول نباشه من کاری ندارم باهاش.از همین الان داره واسه بچه من اسم انتخاب میکنه بگو آخه تو چک ...

فقط سریع اسم انتخاب کن و اعلام کن که نتونه به هدفش برسه 

واقفا فک کردن خودمون بی دست و پاییم😕

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم اول واسه بچت سوخت که چه استرس و تنشی کشیده بعد هم دلم واسه مادر شوهرت سوخت چقدر باید بی حرمت شده ...

دلت به حال اون نسوزه یه انسانو چند بار باید با زبون خوش بهش گفت سرک نکش تو زندگی پسرت چندبار باید گفت بین عروسو پسرتو بهم نزن بارها پدرشوهرم با زبون خوش نصیحتش کرده یکی از عروساش بخاطر زبون این عفریته گذاشت رفت الان تازه پسرش سر عقل اومده یک ساله مادرشو نیومده ببینه میگه باعث و بانی طلاق و بدبختی من اون بوده...ماهم کم نکشیدیم ازش کارمون به دادگاه رسید صد بار پدرشوهرم بهش گفت اما وقتی باز احمقه و حالیش نیست باید زدش تا شاید حالیش بشه بچه بیچارم تنش داشت تا چند ساعت میلرزید میگفت مامان ...مامانی بهت فحش میداد آقا هم هی میزدش دست مامانیم شکست...وقتی اینقد فهم نداره جلو بچم به مادرش توهین نکنه حقشه زیر دستو پای پدرشوهرم له  بشه

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
دم پدر شوهرت گرم. دردو بلاش بخوره سر پدر شوهر من 

واقعا اینقد دعاش کردم بخدا...حالا بازم میان میگن آخی طفلی مادرشوهرت

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

طلاق اونا اگه براشون نون نداشته برا تو آب داشته 

تو هم استفاده کردی به نفع خودت، نقطه ضعف ازش گرفتی ، مادرشوهر هر چقدم بد باشه شوهرش گوه میخوره دست روش بلند میکنه اونم بخاطر عروس، دقیقا معلومه خودش با این اخلاق عنش عقده ایش کرده و گرنه این حرکات نرمال نیست که دست بچه رو از لا در بکشه ببره تو، اون اگه هزار بارم با زبون خوش بهش تذکر داده بار هزار و یکم هم باید فقط تذکر میداد اون که نسبتش به پسر و عروس نزدیکتر نیست یه جایگاه دارن تازه کاسه ی داغتر از آش شده و گرنه عالم و آدم میدونن حساسیت های مادر رو بچه و خانوادش بیشتره اونم بخاطره سختیهای بیشتر مادر نسبت به پدر تو کل دوران بچه بزرگ کردنه ، عروس یا دامادم اگه بهش ظلم میشه خودش باید جلوش دربیا د نه دست کاراگا گجد بیاد به یاریش، دقیقا از اینجا باید فهمید که چقد وحشی و ریاست طلبه که پسرش که مرد گنده ایه برا خودش ازش میترسه 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

دلت به حال اون نسوزه یه انسانو چند بار باید با زبون خوش بهش گفت سرک نکش تو زندگی پسرت چندبار باید گف ...

شما متوجه حرف من نیستی من میگم حق هیچ زنی نیست که کتک بخوره. وقتی یه زن مثل شما داره از کتک خوردن یک زن دیگه لذت میبره دیگه جای بحث باقی نمیمونه شاید هم در و تخته خوب جفت شدند

من که نوشته هاتو خوندم نسبت به خودت حس بدتری پیدا کردم تا مادرشوهرت.خب اونم مادره دلش تنگ میشه.همونطور که شما یه ساعتم نمیتونی از بچت دور باشی اونم دلش واسه نوه اش تنگ میشه.اتفاقا نوه شیرین تر از بچه خوده آدمه. دیر به دیر رفتی حالا هم که زنگ زدی پدر شوهرت بره حساب زنشو برسه!!!دلم برا مادرشوهرت  سوخت.این از عروس اونم از شوهر. من که هنوز بچه ندارم حتما تحت هر شرایطی هفته ای حداقل یه روزو میرم خونه مادرشوهرم.شما اشتباه خیلی بزرگی کردی که دیر به دیر میری بهشون سر بزنی.بچه مریضم باشه آدم میتونه یه ساعت بره بشینه .محبت محبت میاره.شما محبت کنی اوناهم محبت میکنن

بعد از کتک خوردنش عذاب وجدان نگرفتی!؟؟ببین پسره تو نوهی اونه اونم دوس داره بچشو ببینه کاش ب پدر شوهرت نمیگفتی شب شوهرت میرفت بچه تو میاورد با زبونه خوش با شوهرت حرف میزدی دعواتونم نمیشد 

تو فلشتو پیدا کردی؟

نه متاسفانه😭😭😭

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...