2777
2789
عنوان

مادرشوهره کثافتمو سرجاش نشوندم😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 9502 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم مگه بچه مریض نبود این چند وقته گفت اره داستانو تعریف کردم گفتم پس چرا مادرت اینطوری میکنه اونم ...

تو ناراحت نباش 

مادرشوهر عفریتت بهتره بفهمه چیکار میکنه 

دست پدرشوعرتم ببوس نعمته بخدا 

پدرشوهر من یبار بچه ی جاریمو ک مریض هم بود سه روز گرفته بود طلبکارم بوده 

البته من اونموقع عروسشون نبودم

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
بچه ها سرعت نتم افتضاحه شرمنده...هیچی آدمش کردم زنیکه دیوانرو پدرشوهرمم گفت اون شوهرتم ادب میکنم که ...

خدا خیر پدرشوهرتو بده واقعا ..حالا شوهرت باز نپره بتو ؟خدا بخیر کنه

پدر شوهر نیست که لامصب گانگستره

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

در خونشو میزدی میگفتی پسرت برا خودت بگیرش ...پسرش ک بیل ب کمرش نخورده بود ...میرفت مامانشو میدید...واه واه...

من بودم ز میزدم ۱۱۰ میگفتم بچمو دزدیده...تا قشششششنگ رب و روبش جلو چشاش بیاد...

استارتر این نصیحتو از من همیشه گوشواره ی گوشت کن هر کی کوچک ترین تیکه ای بهت می ندازه یا حتی حرف بدی هم نمی زنه ولی تو با اون حرفش کمی اذیت میشی سریع جوابشو بده بد جورم بده تا دیگه جرعت نداشته باشه سمتت بیاد حالا فرقی نداره کی باشه وقتی این جوری باشی کسی حرف بدی بهت نمی زنه تیکه هم نمی ندازه تو زندگیت هم دخالتی نمی کنه