2777
2789
عنوان

مادرشوهره کثافتمو سرجاش نشوندم😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 9502 بازدید | 147 پست
استارتر این نصیحتو از من همیشه گوشواره ی گوشت کن هر کی کوچک ترین تیکه ای بهت می ندازه یا حتی حرف بدی ...

حرفت واقعا درسته اما یکی مثل من واقعا شخصیتم اینجوری نیس که بتونم جواب بدم البته تمرین کردم و خیلی هم پیشرفت کردم ولی باز به اونجایی که باید نرسیدم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا.مادرشوهر منم همش میگه عروس فلانی چیکار میکنه سر میزنه با خانواده شوهرش گرمه 

اینقدر از این کلمه ی گرم بودن بدم میاد که نگو. دیگه ته تهش چیزی پیدا نکنه به من بچسبونه به شوهرم میگه زنت با ما سرده با ما گرم نیست

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
اسی به نظر من به پدر شوهرت هم اعتماد نکن.آدمی که به خاطر عروسش دست رو زنش بلند کنه ممکنه یه روز دست ...

عزیزم بار اولش نیست ما بخاطر زبون این زنیکه کارمون به دادگاه کشیده حتی بارها پدرشوهرم گفته این زبونتو کوتاه کن تا اینکی پسرمونم طلاق ندادی اما تو گوشش نمیره برای همینم دست روش بلند کرد این سری

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

فقط زبون بسته اون بچه که این وسط چقدر تنش بهش وارد شده، دزدیده شدن توسط مادر بزرگ و بعدشم کتک خوردن مادر بزرگ توسط پدر بزرگ😐

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
دقیقا.مادرشوهر منم همش میگه عروس فلانی چیکار میکنه سر میزنه با خانواده شوهرش گرمه 

ولشون کن 

من که قصد دارم از همینم کمتر برم تا وقتی احتراممو نگه ندارن دیگه همین اش و همین کاسه هس

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اینقدر از این کلمه ی گرم بودن بدم میاد که نگو. دیگه ته تهش چیزی پیدا نکنه به من بچسبونه به شوهرم میگ ...

دقیقا مادرشوهر منم همش میگه با ما گرم نیستی همش به شوهرم زنگ میزنه میگه زنت با ما گرم نیست   خب چیکار کنم اخه هفته ای یبار میریم خونشون احترام هم میزارم . در واقع منظورشون اینه که هی قربون صدقه مون برید ولی ادم واسه کسی میمیره که براش تب کنه نه اینا که روز خوش برامون نذاشتن

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
بچه ها سرعت نتم افتضاحه شرمنده...هیچی آدمش کردم زنیکه دیوانرو پدرشوهرمم گفت اون شوهرتم ادب میکنم که ...

ولی عزیزم از این به بعد خیلی حواست به خودت باشه الان دیگه مادر شوهرت به خونت تشنس😱😱😱😱😱😱

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
حرفتون خيلي درسته ،بدبختي من جوابي در اون لحظه به ذهنم نميرسه قشنگ دوروز بعد دوزاريم ميوفته چي بگم

هر لحظه با خودت فکر کن اگه کسی مثلا فلان حرفو ب من بزنه چطوری جوابشو بدم مثلا فک کن با کسی دعوا کردی اونم یه ادم حاضر جوابه کلمه به کلمه ک میگه جوابشو بده یا مثلا کسی بهت تیکه می ندازه اگ تو جمع هست ضایعش کنی اگ تو خلوته یه تیکه خیلی سنگین بهش بندازی 

این طوری تمرین کن

دقیقا مادرشوهر منم همش میگه با ما گرم نیستی همش به شوهرم زنگ میزنه میگه زنت با ما گرم نیست   &n ...

اره دقیقا همینن . اینقدر ازشون بدم میاد که نگو. آخرین بار به شوهرم گفتم من اهل دلقک بازی و لودگی نیستم که بگن گرم شدم باهاشون یا اهل شوخی های زشت. احترام میزارم صحبت میکنم دیگه چیکار باید بکنم. همین قربون صدقه میخوان

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

[QUOTE=82204698]حرفت واقعا درسته اما یکی مثل من واقعا شخصیتم اینجوری نیس که بتونم جواب بدم البته تمرین کردم و خیلی ه ...[/QUOT

خب عزیزم این قانون اسمش وحشی گری یا بی شخصیتی نیست اسمش دفاع از ادمه اسمش اجازه ندادن به خرمت شکنی آدمه من از بچگی این قانونو یاد گرفتم بچم هم همین طور تربیت کردم 

گلم زیاد تمرین کل 

حالا این یک ماه که بچت مریض بود انصافا خونه مادر خودت هم نرفتی یا فقط نرفتن سهم مادرشوهرت بود؟بیچاره مادرشوهرا دستشون نمک نداره،زیادم به کار پدرشوهرت نناز کسی که بخاطر عروس دست روزنش بلند کنه معلومه آدم نرمالی نیست