2777
2789
عنوان

خیلی هوس شیرینی دارم

2536 بازدید | 25 پست

خانما هفته ششم بارداریم این هفته مدام هوس شیرینی دارم عصبی شدم از ترشیم بدم اومده چند روز پیش یه عالمه کشک محلی از این گلوله ای ها خوردم ولی الان میبینم بدم میاد مدام هوس مختلف دارم میگم موز میخوام و سیب میخوام ولی خود شیرینی خداروشکر اصلا دوس ندارم و خوس نکردم 

حالاااااا با این اوصاع چکار کنم؟؟؟؟ بعدم هوس شیرینی دختر یا پسر؟؟؟.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن تا ماه ٦ حداقل مراعات كن چون من ديابت بارداري گرفتم از بس موز و خرما و اناناس و شيريني جات ديگه خوردم.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
من حسرت شیرینی دارم چون دیابت دارم

چرا حسرت عزيزم ميتوني بخوري و بلافاصله راه بري يا نرمش كني . البته اگر انسوليني نيستي.

هوسها وویارهای دوران بارداری مربوط به کمبودهای ویتامینهای میشه که بااون خوردنی برطرف میشه زیادبه جنسیت ربط نداره

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
نگووووو منم میترسم اینقد هوس دارم که عصبی شدم 

بخور ولي نه زياد عزيزم . نگو نداره ، ديابت بارداري از رگ گردن به زن باردار نزديكتره 😂😂