2777
2789
عنوان

بهم تهمت دزدی زدن بیاید

1958 بازدید | 77 پست

حالم خیلی بده انقدر گریه کردم که حد نداره رفتم افق کوروش خرید کنم شرکتی که کار میکنم یک ماه پیش یه کارت خرید افق کوروش داد که همون یکماه پیش با همسرم رفتیم کلی خرید کردیم دوتومن می‌تونستیم خرید کنیم نصفی خرید کردیم نصفی دیگش موند من دندونمو کشیدم امشب گفتم برم افق کوروش بغل دست دندون پزشکی بود گفتم برم خرید کنم این مابقی پول که مونده سوخت نشه

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم یه سبد هم برداشتم رفتم سمت ادویه ها کارت و گوشی دستم بود گفتم این کارت و گوشی رو بزارم کیفم مزاحم خرید کردنم نباشه نگو من این کارت و گوشی رو داشتم میزاشتم یکی از کارکنان اونجا فک کرده من چیزی گذاشتم کیفم

بعد خریدامو کردم کارت کشید اومدم بیرون آقاهه گفت اینجا دوربین داره ما حواسمون بود چیزی گذاشتی کیفت😶😳من چشام چارتا شد گفتم وا چیمیکی آقا بیا کیفمو بگرد تمام وسایل کیفم ریختم بیرون از اونورم اشک تمساح میریختم گفتم کو بیا دیگه ببین