حالم خیلی بده انقدر گریه کردم که حد نداره رفتم افق کوروش خرید کنم شرکتی که کار میکنم یک ماه پیش یه کارت خرید افق کوروش داد که همون یکماه پیش با همسرم رفتیم کلی خرید کردیم دوتومن میتونستیم خرید کنیم نصفی خرید کردیم نصفی دیگش موند من دندونمو کشیدم امشب گفتم برم افق کوروش بغل دست دندون پزشکی بود گفتم برم خرید کنم این مابقی پول که مونده سوخت نشه
خوب نگو من نمیخواستم فکر بد کنی از جملم ولی من بودم نمی گفتم . بلاخره مرده یهو نسبت به تو ذهنیتش منفی میشه و فلان . نمیدونمممم اخه به اونم نگی چطور میخوای شکایت کنی؟
من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی . خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه. چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨👩👧👧
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن بابا،بهرحال اونم کارشون همینه،در طول روز معلوم نیس چند نفر میان میدزدن چیزی و میرن،دایی منم سوپر بزرگ داره،چنتا هم شاگرد داره،بازم دزدی میکنن ازش،بهرحال اونم داشته وظیفه شو انجام میداده که اشتباه متوجه شده
دقیقامتأسفانه اینقدر دزدی زیاد شده که همشون دنبال آدما راه می افتند هوادارنش!
ی سوپرمارکتی هس ما بیشتر ازش خرید میکنیم بزرگم هست .. خریدت که تموم میشه فاکتور خرید بهت میدن جلو در فاکتور رو میگیرن خریداتو چک میکنن.. چه کم باشه چه زیاد بهت میگن .. مثلا برای ما یبار ی خریدو دوبار ثبت کرده بود پولمونو پس دادن
فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️