2777
2789
عنوان

خونه خریدن من و همسرم

116 بازدید | 11 پست

پنج سال هست مستاجریم الان با فروش طلاهام و تعویض ماشین به مدل پایین تر و پدرم هم مقداری بهمون کمک کرد یه آپارتمان معمولی قولنامه کردیم قرارمون توی مهرنامه این بود که سه دنگ به نام من باشه اما همسرم گفت چون پدرت کمک کرد شش دنگش به نام خودت ...بعد مادر شوهرم با اینکه خیلی خوبه بهش گفته این کارو نمی‌کردی و ....یعنی حق من نبوده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه با دل خوش جابجا بشید 

عزیزم چیزی نگی دعوا بشه 

این جور وقتا باید با لبخند رد کرد 

بذار مادرشم حرص بخوره مهم نیست 

فرقی نداره خونه بنام کی باشه مهم اینه تو اون خونه شادی و سلامتی جریان داشته باشه

همسرت لطف کردهمیتونی ماشین رو بزنی به اسم اونیا به هر حال جور دیگه ای جبران کنیچقدر پول گذاشته؟

نه بنظرم لزومی نداره این جبران کنه چون هر مردی حالا حالا ها اعتماد نمیکنه این کار رو انجام بده مسلما استارتر خانم خوبی بوده و همسرش بهش اونقدر اعتماد داشته که خونه رو بنام خانمش کرده

[QUOTE=400477911]نه بنظرم لزومی نداره این جبران کنه چون هر مردی حالا حالا ها اعتماد نمیکنه این کار رو انجام بده مسلما ...[/QUOTEزیزم شریزم

عزیزم شما لطف دارید که منو خوب میبینید