2777
2789
عنوان

خیلی هوس شیرینی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2537 بازدید | 25 پست

من همه چی میخورم 

ویار میوه ندارم ولی میخورم

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
دیابت شدید بارداری دارم  بارداری دومم هست انسولین هم میزنم

اي واي عزيزم   بارداري دوم معمولا شديده انشالله زودتر به سلامت سپري بشه بارداريت. چند ماهه بارداريد؟

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میترسم بعدم خیلی چاقم دکتر گفته تا اخر بارداری ۵ ۶ کیلو فقط باید اضافه کنی 

وای پس خیلی حواست باشه احتمال اینکه تو. ماههای  بالا خدایب نکرده دیابت بگیری هست 

چون توی بارداری بعضی ها بدنشون انسولین نمیسازه چاقی هم موثره  زیاده روی تو. خوردن شیرینی جات نکن

یعنی الان مثه معتادا نشستم دارم به سیب فک میکنم به خرما فک میکنم الان تو دو قدمیمه هی نگاه میکنم باز ...

سیب بد. نیست بخوری تو خوردن خرما و موز زیاده روی نکن 

دیروز دکتر. بودم خانومه داشت تعریف میکرد زیاد. خرما خورده تمام بدنش کهیر تاولی زده

نوشابه و. دلستر ... نخور 

اخرای ۶ ماه  ممنون عزیزم

منم بارداری دوممه خیلی سخته مثه بارداری اول شیرین نیس با اینکه همسرم الان نسبت به بارداری اولم هوامو داره احساس نابی ندارم دوس دارم زود بگذره سختیاشو خیلی بیشتر درک میکنم 

اخرای ۶ ماه  ممنون عزیزم

من تو تاپيكم يه قسمت از رژيم تغذيه كه بهم داده بودن هست ببين شايد به دردت بخوره عزيزم.

انشالله كه سلامت سپري ميشه و ني ني سلامت و ناز رو بغل ميگيري 😍😍😍😍💞

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️