2777
2789
عنوان

کسی هست برای به دست آوردن سلامتیم دعا کنه؟؟ 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واست ۱۰۰تا صلوات به نیت سلامتیتون هدیه به ام البنین خواهش میکنم شماهم دعا کن زودتر مادر بشم

منم براتون 100تا کوثر میتونم و هدیه میکنم به ام البنین.. انشالله هرچه زودتر مادر بشی و بارداری سالمی داشته باشی   

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
آیت الکرسی میخونم برات عزیزم  ان شاءالله به زودی سلامتی کاملتو بدست بیاری

سلام عزیزم ممنونم.. ان شالله.. برات کوثر خوندم 

عزیزم براتون ایت الکرسی و ۱۰تاصلوات خوندم ..ولی ی جا شنیدم جای امپول ک باد کنه فک کنم بهش ابسه میگن ...

ممنون برات ایه الکرسی و سوره کوثر خوندم.. اره گرمش میکنم کوچیکتر میشه بعد دوباره یکم ک بیرون میرم, دوباره همونجوری میشه.. خودش خوب میشه, نمیشه؟ 

عزیزم ناراحت شدم ولی توکلت به خدا باشه .انشالله هر چه زودتر حالتون خوب میشه .براتون صلوات میفرستم به ...

ممنونم عزیزم انشالله شماهم ب حاجت دلت برسی   

خدايا به حرمت سيد الساجدين، مريض مصلحتي كربلا خدا شفات رو ميده. برات 5 تا سوره قدر ميخونم. 

ان شاءالله.. برات سوره کوثر خوندم   

سلام عزیزم ممنونم.. ان شالله.. برات کوثر خوندم 

سلام ممنونم عزیزدلم 🌹

امیدوارم به زودی بهتر بشی 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔