2777
2789

دخترم هشت روزشه.دوروزش بود زردیش شد15ونیم و 4روز بیمارستان بود که زردیش شد6ولی هنوز صورت وچشماش و بدنش زرده.یعنی دوباره بالا رفته؟؟؟

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که بمن عطا کردی شکرت🌹🌹

امکانش هست ک بازم بالا رفته باشه 

ببرش دکتر 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط ترنجبین وشیر خشت

ترنجبین خطرناک نیس؟ میشه بهم یاد بدی ک چطور بدم ب بچه؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

بنظرم بمون بیمارستان تا کامل بهتر شه بعد بیار خونه...بعد ۴۰ روزگی خود بخود دیگه خوب میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

قطره بیلی ناستر . شیر خشت بده . خودتم غذای سرخ کردنی نخور . ببین منم دخترم زردیش ۹ بود بهم گفتن اب جوشیده ب بچه با قطره چکون بده زردیش تو ۴ روز کاملا ازبین رفت .روزی یه قطره چکون . کاسنی روزای اخر بارداریت باید میخوردی 

با عرق كاسني يا شاهتره بدنش بشورين يا با اب مخلوط كنين بشورينش يا با پنبه مبالين به بدنش كه شستن بهتره،عناب و اب بريزين روش و خيلي با دستون نرمش كنين جوري كه اب بشه قرمز بدين بخوره زياد نه فكر كنم در حد يكي دو قاشق،از همه بهتر كه من تجربه كردم چند تا دونه انار ابدار و شيرين تو دهنش رو زبونش بتركونين ولي مواظب باشين تو گلوش نيفته گير كنه