2777
2789
عنوان

امروز جشنه ی جوک نگیم

448 بازدید | 53 پست

1_طرف داشته کیسه سیمان رو روی دوشش میبرده مهندس میبینه

میگه چرا با فرغون نمیبری

میگه با فرغون امتحان کردم ولی لاستیکش گردنمو اذیت میکنه

۲_شب عروسی مادر زن میاد درگوش داماد یواش میگه

دختر من پرده ندارع

داماده هم داد میزنه ای بابا شمام ریدین با این جهیزیه دادنتون

۳_ستا افریقایی ی چراغ جادو پیدا میکنن

میمالن غول میاد بیرون 

میگه چون ستایین هرکدوم فقط ی ارزو دارین درست انتخاب کنین

اولی آرزو میکنه سفید بشه

ارزوش براورده میشه 

دومی میبینه خوشش میاد میگه منم میخام سفید بشم

سفید میشه

غول ب سومی میگه توام میخوای سفید بشی؟

میگه نه اینا جفتشون سیاه بشن

هرکی هرچی بلده بگه 

❤💋🍉

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

😁😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیدتون مبارک باشه

تولد پدر امت رو به همه تبریک میگم🌹🌹🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فقط سومی😂😂

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
😂😂😂یه سیب زمینی داشته میمرده میگه رفقا خلالم کنین

ی روز خیار با گوجه و سیب زمینی  از خیابون رد میشن ی ماشین میزنه ب خیار

گوجه رو میکنه ب سیب زمینی میگه حاجی سیدو کشتن😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

عیدتون مبارک باشهتولد پدر امت رو به همه تبریک میگم🌹🌹🌹

💋💋💋💋❤❤❤🍉🍉

فقط سومی😂😂

توام یکی بگو بقیه جوکا مثبت ۱۸بود وگرنه میگفتم

😅😅😅

تو روحت با این جوکا بی مزت

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

😅😅😅تو روحت با این جوکا بی مزت

بخدا بامزه بلدم ولی یسریا میان گزارش میزنن حیف

توام یکی بگو بقیه جوکا مثبت ۱۸بود وگرنه میگفتم

فقط اینو بلدم

یه مرده میخوره به نرده برمیگرده🙄😂 از عمو پورنگ، یادش بخیر

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
بخدا بامزه بلدم ولی یسریا میان گزارش میزنن حیف

دستت درد نکنه 🥰🥰

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

ی روز ی دختر خوشگل میاد ب حسنی میگه

حسنی میای بریم حموم؟؟

حسنی میگه میام میام

حسنی تنبل بود ک*خل ک نبود😂