2777
2789
عنوان

چجوری پسراجذب دخترمیشن

542 بازدید | 53 پست

قربون صدقه رفتن که میگن جواب اگه زیادی زنگ وپیام بدیم باعث میشه سردشه یاغربزنم ممکنه دورشه؟

اگه امکانش هس راجذب پسربهم بگین بدچجوری بفهم خیانت میکنه یان؟

یااگه۴ساعت زنگ پیام نده بهش شک کنم یاطبیعی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقدر مهمه ؟ الان نره ماه بعد میره

مهمه که نیس ولی خوب چون من خیلی زودوابسته میشم میخوام ضربه نخورم چون اگه یه زنگ میزنم جواب نمیده استرسم میگیره میگم کجاباکی هس یعنی صدبارگوشی چک میکنم

من اگه یه ژیلا باشه که خودشم ویلا داشته باشه خدایی جذبش میشم

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

هر پسری با پسر دیگه فرق داره

درسته این حرف ولی یه چیزهایی مشترکی میشه درپسرپیداکردمن خودم بهش زنگ میزنم جواب نمیده میگم نکنه داره خیانت میکنه فکرم هزاررامیره هی گوشی چک میکنم

پسرا پرنسس شدن محل نده

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

درسته این حرف ولی یه چیزهایی مشترکی میشه درپسرپیداکردمن خودم بهش زنگ میزنم جواب نمیده میگم نکنه داره ...

من خودم با توجه به تاپیک قبلیم میخواست یکی که ازش خوشم اومد رو کلا بلاک و پاک کنم شمارشو باهاش خدافظی کردم لحظه آخر گفت نمی‌ذارم بری گفت باید باشی من گفتم یعنی چی و اینا گفتم دوستت دارم عاشقتم نمی‌ذارم بری 😂

یعنی ذوق مرگ شدم من خیلی تلاش کردم و اینا من کنکورم دارم فعلا تو رابطه این بعد شش ماه تازه اعتراف کرد و اینکه شک نکن 

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..

من خودم با توجه به تاپیک قبلیم میخواست یکی که ازش خوشم اومد رو کلا بلاک و پاک کنم شمارشو باهاش خدافظ ...

اصلاکلایه اخلاق خاصی دارن نمیدونم چرااینجوری هستن این پسرا