2777
2789

دیروز از صبح ندادم بخوره گفتم محمدقلی خورده  ترسید نخورد باز شب خوابوندمش روی پام نصف اینقدر گریه کرد مجبور شدم بدم بخوره چیکار کنم دلش بد بشه نصبت به سینه اش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اين روش رو قبول ندارم، ارتباط عاطفي بچه ها با سينه مادر خدشه دار نشه بهتره

توي روز كه خب ميشه اصلا شير نداد و نهايت كمي گريه ميكنه، من اول شير روز رو قطع كردم

شبم براي خواب همه جا رو تاريك كردم و بغلش كردم خوابوندمش

شب دوم خودش اشاره كرده منو بزار توي تختم😂

از عطاری صبرزرد بگیر آسیاب کن با آب قاطی کن بمال به سینت خیلی تلخه بوی تلخی میده وحشتناک بچه ببینه دیگه نمیخواد

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

من اين روش رو قبول ندارم، ارتباط عاطفي بچه ها با سينه مادر خدشه دار نشه بهترهتوي روز كه خب ميشه اصلا ...

روز اصلا زیاد گیر نمی‌ده شب بدون شیر نمیخابه و نصف بلند میشه آنچنان جیغ می‌کشه خیلی وابسته شیر بود

منم دارم پسرم رو از شیر میگیرم امروز روز پنجم هست فعلا شیر روز رو قطع کردم خیلی بهونه میگیره الان ۵ روز هست از ۶ صبح میریم تو حیاط باهاش بازی می‌کنم تا آخر شب 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

روز اصلا زیاد گیر نمی‌ده شب بدون شیر نمیخابه و نصف بلند میشه آنچنان جیغ می‌کشه خیلی وابسته شیر بود

طفلي

ولي اصلا كوتاه نيا تموم بشه بره

بغلش كن بچرخونش واي شير نده! 

بچه ها فوق العاده باهوشن ميفهمن مامان الان گربه كنم شل مياد يا نه قاطعه! 

باباش هم میگه ممد قلی خورده 🤣🤣🤣

😂تو ذهن بچه می مونه ها .مامان من یادمه رژلب زد از اون مکه ها من هنوز که هنوزه با سی سال سن از اون رژلب ها تنفر دارم تداعی معانی میشه برام رنگش می بینم 

عزیزم تا سه شب بی خوابی نکشی که بچه رو نمیتونی از شیر بگیری ... وقتی میخواستی از شیر بگیری چرا دوباره بهش شیر دادی ؟ 

من مادربزرگم خودش سه تا از نوه هاشو از شیر گرفت😑چون پدر و مادر بچه ها دلشون می‌سوخت و شیر میدادن

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی