2777
2789

ولی 

سلیقه خوب

استایل خوب

انرژی زنانه بالا 

وایب خوب 

همه اینا باعث میشه یه نفر هیچوقت عادی نشه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

آفرین👏👏👏

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستشو بخوای زشتی عادی نمیشه از نظر کسی طرف از اول زشت باشه تا آخر هم نمیتونه باهاش کنار بیاد ، حالا شاید همون قیافه برا یه نفر دیگه بد نباشه اونقدر ، زیبایی و زشتی هم سلیقه ایه ولی تاثیر داره 

در هر صورت عادی میشی

بسیار زنان زیبا و جذاب وخوش اخلاق اطرافم دیدم که شوهرهای احمقشون بهشون خیانت میکنند

زن هر چی که هست باید برای خودش زندگی کنه و هیچوقت وابسته ی یه مرد نشه

البته نمیدونم منظورت همینی بود که من متوجه شدم یا کلی گویی کردی

نظرمن اینه خوشگلی هیچ وقت عادی نمیشه

میتونم برات ثابت کنم ولی حوصله ندارم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

مهربونی،اخلاق خوب،ادب و متانت و لطافت...

اینا که قطعاااا

راستشو بخوای زشتی عادی نمیشه از نظر کسی طرف از اول زشت باشه تا آخر هم نمیتونه باهاش کنار بیاد ، حالا ...

برا ازدواج که قطعا عادی نمیشه 

ولی من یکی رو میشناسم اول دیدمش خیلی حس زشتی بهم داد ولی بعدش عادی شد

در هر صورت عادی میشیبسیار زنان زیبا و جذاب وخوش اخلاق اطرافم دیدم که شوهرهای احمقشون بهشون خیانت میک ...

حرفت درسته گلم 

ولی منظور من این نبود عزیزم 

چیرو ثابت کنی ؟

اینکه خوشگلی عادی میشه

ولی داخل زندگی یه کار بد میکرد یه ایراد کوچیک ازت می‌گرفت بازم اون حس زشتیش میومد سراغت

دیگه هیچکس اونقدر ها زشت نیست 

طرف فقط بینیش خیلیییی بزرگ بود برا بار اول که دیدم به چشم بزرگ دیده شد