2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست
عاشقتم تكراري ترين كلمه تو خونه ماست 

چ خوب

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

+دستت دردنکنه 

+نوش جان 

چهارساله هرروز اینو سه مرتبه میشنوم و جواب میدم :/

کوزت کی بودم من :/

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم : خانوم چیکار میکنی😊

من:برا دوس پسرای مردم کیک میپزم😎😎😎

پ.ن: ی بار داشتم سفارش میگرفتم بهم گفت بجای توجه ب من همش برا دوس پسرای مردم داری کیک میپزی😐😒😒

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
اون:بازم ساعت 8:30اومدی خونه دیگه حق نداری بری   من:ببخشید  وباز فردا تکرار تکرار تکرار. ...

واسه امضات خیلی ناراحت شدم عزیزم. خدا انشالله برات بهترشو جبران می کنه

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗
شوهر من چهارشبانه روز سرکاره چهارشانه روز هم خونست وقتی سرکاره من.چه خبر     اون.هیچی ت ...

خخخخ حالا ما وقتی زیادی بهش میگم چه خبر میگه هیچی جمله تغییر میکنه به خب تعریف کن بعدم با حالت حق به جانب میگه من سخنگوی سازمان ملل نیستم که مدام تعریف داشته باشم و حرف بزنم  

وقتی دست شوییه میرم کنار روشویی بلند میگم‌از نووووووو😂😂😂😂😂😂

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
چی درست کنم؟ عشق 😍😍

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...