2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

از سر کار ک میاد خیلی با احساس میپرسه ... چه خبر عزیزم 🤗

منم با این حالت 😠😡 جواب میدم .... با دوتا بچه کوچیک تو فسقل جا از صبح تا شب چ خبر میتونه باشه 😈😈😈

یعنی هرروز بلا استثنا تکرار میشه ها 😆😆

(    )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رسيدم عزيزم

روز خوبي داشته باشي عزيزم

من دارم ميرم خونه

خسته نباشي عزيزم

منم دارم ميام خونه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

شوهر: تپلییییی جاااان

من:جاااان تپلی

شوهر:کجایی سرصدات نمیاد؟

بعد میرم پیشش میگه

عجب تپلیهه این تپلی

خخخ

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
من تا میگم مغژم یا عقلم نرسید 🤦‍♀️ میگه عزیز دلم بیا یه بوس بده آخه کدوم عقل و مغز مگه داری ؟ 😐

بهش بگو: هههه پ ببین تو چی هستی که منِ بی عقل و مغز رو گرفتی!😂😂😂😂😂😂😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

خیلی زیاده

مواظب خودت باش روزی صدبار عموما تکرار میشه فوبیای این داره ک من الان به بلایی سرم میاد

روزب صدبارم میگه نمک من😂

منم فقط غر زدن😂فرقی نمیکنه مهم غر زدنست ک درهمه حالو شرایط میتونم و میزنم

شوهر: تپلییییی جاااان من:جاااان تپلی شوهر:کجایی سرصدات نمیاد؟ بعد میرم پیشش میگه عجب تپلیهه این ...

😂😂😂😂تپلویم تپلوووو😂😂 صورتم مثل هلوووو😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

شوهر من چهارشبانه روز سرکاره چهارشانه روز هم خونست

وقتی سرکاره

من.چه خبر  

اون.هیچی تو چه خبر  

من.خبری نیس  

وقتی هم خونست همش گاز میگیره منو بچه هامو   منم میگم باز شروع شد  

طوری راجع به دیگران قضاوت نکنید که وقتی خلافش ثابت شد شرمنده شید😉
😂😂😂😂تپلویم تپلوووو😂😂 صورتم مثل هلوووو😂

خخخ والا چاقم نیستما

ولی الان چند ساله ک منو تپلی صدا میزنه 

اصن اسممو نمیاره

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات