2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

صبح: شوهر: صبح بخیر چایی دم کردی

من:سکوت

ظهر،چایی بعد ناهار میچسبه

من: سکوت 

عصر یه چایی ردیف کن 

من :سکوت😐

شب:چایی چی شد

من:😶

خوابم یا تو نی نی سایت ساعتای۱شب،عزیز برو یه چایی بیار 

من: گارامب یه بالشتی چیزی میزنم میگم بگیر بکپ کشتی منو اااه با این چایی خوردنت نخور اینقد چایی میمیری

شوهر:تو اصلا منو دوس نداری چی خواستم مگه یه چایی

من:😒

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح: شوهر: صبح بخیر چایی دم کردی من:سکوت ظهر،چایی بعد ناهار میچسبه من: سکوت  عصر یه چایی رد ...

این داستان~چایی دردسرساز😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

شوهرم: جان شما رو بمیرم

من:مثل گربه نگاش میکنم

این هر روزه. خخخخ

شوهرم:دوستت دارم

من:من بیشتر

شوهرم:من بیشتر تر

من:من بیشتر تر تر

انقدر میگم اخر همدیگرو میزنیم کلی بعد میخندیم

کلا مثل دوتا بچه هستیم کنار هم😁😁😁😂😂😂

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

من:غذاچی‌بپزم

شوهر:فرقی نداره

من:بریم خونه مامانم یا مامانت

من:فلان چیزو بخرم 

کلا جواب همه سوالام همینه بعد جالبشم اینه ک اتفاقا فرق داره براش😐😐😐

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa

چایی بذار،بیرون میخوای چیکار چی هس مگه،بریم خونه مامانم،حالت خوش نیس،حوصله ندارم

اینا حرفایی که شوهرم هرروز بلااستثنا میگه،اینارم نگه سرش تو گوشیه......جوری زده تو پرم که من زیاد حرف‌نمیزنم گوشه گیر و کم حرف شدم متاسفانه

سلام🙋‍♀️
😐😂چ نمکی

نهارآمادس.....بانازواداولوسبازی ازخواب بیدارمیشود.....به سقف زل میزند.....😁😁😁😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ما دیالگامون چندماه به چندماه تغییر میکنن...  

.

.

ولی ژایه ثابتش اینه...

شوهرم....صدیق ..صدیق:تصمیم گرفتماز امروز تو رو------------------- صدا کنم(هرروز یه عنوان جدید میذاره...مدیونین عاشقانه فک کنین)  

.

.

شب موقع خواب:  نوبت توعه امشب ببوسی منو..نه امشب نوبت توعه  (یکی میره سمت اون یکی که رزمایش بوس شبانگاهی شروع شه