بنظر شما باید چه سوالی از خواستگار پرسید تا بفهمیم که وابستگیش به مادرش در چه حد هست یا به اصطلاح بچه ننه هست یا نه..سوال به صورت کلی نباشه ..مثلا من بگم تا چد حد وابسته هستید اون میگه کم..اینجور نباشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بپرس چقدر مشورت کردن را با اطرافیان قبول دارین و بیشتر باکی مشورت میکنی ....بیشترین تصمیم هایی ک واسه زندگیتون گرفتین راخودتون گرفتین یا همش متکی به شخص خاصی بودین و بیشتر به حرف های بزرگترهاتون گوش میدادین
۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
چنتا سوال باید بپرسی. چقد از خانواده مشورت میگرید. اگر خانواده قرار بیرون داشته باشن اما قبلش با دوستاتون هماهنگ کرده باشین برای بیرون رفتن و خانواده میدونستن بازم بگن شما باید همراهشون باشین تصمیمتان چیه. از خانواده تون چقدر توقع حمایت و کمک دارین. اگر با خانواده تون بحثتون بشه و اونا مقصر باشن شما چجوری مدیریت میکنین. در طول روز چقدر با خانوادتون راجع ب کارای بیرون از خونه صحبت میکنین(این سوال دو جنبه داره و یک جنبش برمیگرده به مخفی کاری و اینا). ترجیح میدین با هم سن و سالای خودتون مسافرت برین یا پدر و مادرتونو...
تو حرف همه میگن ما اختیارمون دست خودمونه. در عمل معلوم میشه. میتونی از عروسای دیگه سوال کنی. یا رک و راست بگی خوشت نمیاد مادرش مثلن دخالت کنه یا کاری به کار زندگیت داشته باشه. یا تو بحث مهریه و خونه و اینا ببینی چقد زیر نفوذ خونواده شه.