من 20 سالمه ولی هنوز برای بیرون رفتن باید عذاب بکشم چون مامانم نمی زاره....از این بد تر هر کاری که خودش نتونسته انجام بده تو جوونی رو وظیفه ی من می دونه انجام بدم.....مثلا خودش هم سن من بوده رفته ازدواج کرد و به عشقش رسیده حالا به من میگه نه تو باید فقط درس بخونی پزشکی تهران....من شدم اسباب بازیششش ...خودش حال کرده و بد بخت شده می خواد مثلا به من کمک کنهههه در حالی که من داغونمممممممم داغون شدم از نظر روحیییی...هیچ دلخوشی ندارممم ...چند بارم به خودکشی فک کردمااا ولی بازم می ترسممم دعا کنین سریعتر بمیرممم چون می دونم من با این مامانی که دارم یه روز خوش نخواهم داشت وتا جووونی من و تباه نکنه دس از سرم بر نمی داره
اشکالی نداره نمی دونم تاوان کدوم گناهم دارم پی می دمم...فقط این می دونم که خدا من نمی بینهه خدا هم م ...
بزرگتری نیست ک مادرت ازش حرف شنوی داشته باشه؟
ما را به دعا کاش فراموش نسازند رندان سحرخیز که صاحب نفسانند 💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙 " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "
رفتار پدرت چطوره؟ نمیتونی ب پدرتون بگین تا کمکتون کنه؟
پدرم فوت کرده مادرم درسش تو دبیرستان خوب بوده طوری که همه می گفتن پزشکی قبول ولی چون سال اخر عاشق میشه نمی تونه پزشکی قبل شهه و حالا به هر زور و اجباری هم که شده می خواد من پزشکی بخونم اونم بدونه این که در نظر بگیره منم ادممم منم حق انتخاب دارم
ما را به دعا کاش فراموش نسازند رندان سحرخیز که صاحب نفسانند 💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙 " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "
مادرم جلو بقیه زن خیلی خوبی به نظر میرسه و من یه دختر احمق و بد بخت واسه همین نمی تونم از کسی انتظار ...
چقدر رو عزت نفست تاثیر گذشته حرکات مادرت
ینی چی بدبخت؟
خب توانایی هاتو بالا ببر . اعتماد بنفستم همینطور 😑
چقدر رو عزت نفست تاثیر گذشته حرکات مادرت ینی چی بدبخت؟ خب توانایی هاتو بالا ببر . اعتم ...
من یه دختری هستمم که خیلی تواناییی دارم ولی انقدر مامانم من متکی به خودش کرده که خیلی کار را رو نمی تونم بکنم ...از اون بد تر وقتی می بینم کساییی که از من 3 4 سال کوچیک ترن چقدر آزادن و من هنوز اسیرم این بیشتر بهم اسیب می زنه (یه چیزایی تو ذهنم هست که قابل توصیف و گفتنن نیست واقعا)
بنظرم حتما باید یه موقعیت هایی برا خودت پیش بیاری ک مستقلا کارهایی رو انجام بدی
مثلا کلاس میری؟ کلاس زبان یا باشگاه یا کلاس های تفریحی ک بدونی بدون مادرت هم میتونی یه سری کارها انجام بدی
شما تا چ حد دوس داری آزاد باشی؟ اخه بعضی وقتام آزادی زیاد ب ضررمون هست شما تهران هستی؟
بله تهرانم تا حدی که اگه خواستم بدم بیرون استرس نداشته باشم که وایییی چه جوری به مامانم بگمم مامانم همه جا حامیم باشه نه این که هی بگه همش تقصیر توعه تو هیچی نمیشی تو باید ما رو ار این زندگی نجات بدییی
بنظرم حتما باید یه موقعیت هایی برا خودت پیش بیاری ک مستقلا کارهایی رو انجام بدی مثلا کلاس میر ...
می خواستم کلاس ثبت نام کنم ولی متاسفانه مادرم دوس داره هنه جا با هام بیاد نمی دونم چرا یعنی دلم می خواست که یه زمانی تو روز یه کاری انجام بدمم کاملا خودم وتنها ولی بازم نمیشه
بله تهرانم تا حدی که اگه خواستم بدم بیرون استرس نداشته باشم که وایییی چه جوری به مامانم بگمم مامانم ...
شما باید ناجی زندگی باشی؟
یکی از استادای خوبمو بهتون معرفی کنم ( خانومه) میتونین برین پیشش ازش مشاوره بگیرین؟
فک کنم بتونه کمکتون کنه
شما بهترین سال های جوونیتو داری از دست میدی