2777
2789
عنوان

یه سوال از مامانایی که دختر بزرگ دارن و حساس ان روش

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 58 پست
وااااییییییییی افرین منم همین و میگمم...من عاشق ریاضی فیزیک بودم چون خیلی استعداد و هوشم دارم تو اون ...

نه عزیزم چرا احمق

اتفاقا بشین حرف بزن باهاش،رو راست بگو این زندگی منه

من نمیخام دکتر بشم،توانش رو ندارم،کم کم قانعش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چرا احمق اتفاقا بشین حرف بزن باهاش،رو راست بگو این زندگی منه من نمیخام دکتر بشم،توانش رو ...

مامانم قبول نمی کنهه فقط دعوا داد و بیداد حتی بعضی وقتا من کتکم می زنه حتی تو این سننن

اره واقعا شاید استارتر اصلا دامپزشک خوبی میشد،بهتر از هزارتا دکتر

من اصلا رشته های پزشکی رو دوس ندارم خدا می دونه تا اینجا هم فقط واسه مامانم بوده ولی دیگه بریدم به خدا

من اصلا مشکلی ندارم که مادرم کمکم کنه راهنمایییم کنه بالاخره جوونم نا دونم ولی نه این که امر و نهی کنه ...چیزی که اذیتم می کنه این که تو جووونیش هر کاری خواسته کرده واسه ی زندگی منم اون تصمیم می گیره انگار خدا بهش عمر دوباره داده

[QUOTE=81954534]وا یعنی چی رو دختر18ساله دست بلند میکنه؟ اصلا سر چی کتک میزنه؟🤔[/QUOTE هر وقت طبق خواستش نخوام عمل کنم تازه طوری هم دعوام می کنه که همسایمون که دختر جججونی هم سن من هم می فهمه واییی چه قد من بد بختمممم

رفتار پدرت چطوره؟ 

نمیتونی ب پدرتون بگین تا کمکتون کنه؟

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "
نمیدونم کتک نخور فقط بقیه میان میخورنم ولی حتی شده تهدیدش کن ولی کتک نخور

اشکالی نداره نمی دونم تاوان کدوم گناهم دارم پی می دمم...فقط این می دونم که خدا من نمی بینهه خدا هم من نمی خواد

خودم حق انتخاب ندارم زندانی ام دیگههه ....خودم دلم روانشناسی می خواد 

منم روانشناسم

خیلی هم موفقم 

مگه فقط پزشکی درآمد داره؟ 

اونم اگه علاقه نداشته باشی ، عمومی میمونه درآمد زیادی نداره

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "