2777
2789
عنوان

یه سوال از مامانایی که دختر بزرگ دارن و حساس ان روش

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 58 پست

اتفاقا چون از عاقبت خودش ناراضی هست نمیخواد تو هم مثل اون بشی 

دختر من ۱۲ سالشه براش بهترین ها رو آرزو دارم 

منم زود ازدواج کردم از زندگی هیچ چی نفهمیدم یه شوهر بد اخلاق زبون نفهم ودمتاسفانه کم  شعور

دلم میخواد دخترم موقعی ازدواج کنه که بتونه درست انتخاب کنه 

اغلب پسرها فقط دنبال  سواستفاده هستند مادرها دوست دارن مواظب بچه هاشون باشن

شاید فقط مادر شدی بهتر بتونی این حرف ها رو درک کنی

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

مامانها راست ترین و درست ترین حرفها رو میزنن ولی بعضی ها با روشهای اشتباه! ممکنه خودت روزی به حرفهاش برسی ولی خوب جوری که اون خواسته تفهیمت کنه درست نبوده! به نظرم چند تا کتاب روانشناسی براش بخر شاید مطالعه روشهای برخورد با جوان روش تا‌ثیر بزاره! مامانا زود عذاب وجدان میگیرن اما فقط تلنگر لازم دارن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بقیه چیزا زو نمیدونم اما همین که نمیذاره ازدواج کنی بدون مادر خوبی داری 

اینطوری هم نیستا 

یکیو میشناسم ک مادرش نذاشت با اونی ک دوست داشت ازدواج کنه تو سن بالا با یه آدمی ک اصن دوستش نداشت عروسی کرد 

بستگی داره

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "
واااای خدا بعنوان ی دختر جوون حق داری خوش بگذرونی ولی به قول معروف تو مو میبینیو مامانت پیچش مو. اگه ...

خیلی سخته مخشو دارم ولی روحیشو ندارم می ترسم تلاشمو کنم قبول نشم

عزیزم باهاش صحبت کردی؟ حرفهای دلت و خواستنی های خودت رو بهش گفتی؟ اگه تا حالا توو یه جو آروم و همراه با احتر ام, نظر خودت رو درباره آینده ات بهش نگفتی حتما اینکار رو بکن, اگر هم گفتی و فایده نداشته, اول یه مشاور خوب توو شهرتون پیدا کن و بعد مامانت رو راضی کن با هم برین پیش مشاور, شما الان ۲۰ سالته و این سنی نیست که دیگران به جات تصمیم بگیرن. 

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...

جالبه

همه گفتن مامانت راست میگه

مادری که میگه فقط پزشکی و دخترشو دوسال پشت کنکور نگه داشته،به دختر18سالش حتی برای رشته تحصیلیش هم زور میگه،کار درستو میکنه؟

صرفا جایگاه یه شخص باعث بی خطا بودنش نمیشه

مامانها راست ترین و درست ترین حرفها رو میزنن ولی بعضی ها با روشهای اشتباه! ممکنه خودت روزی به ح ...

نه مامان من اینجوری نییسس با من مثل بچه ها بر خورد می کنه یعنی خودشششش تو همه چی من تصمیم می گیره به خدا خجالت نیکشم از بقیه 

بنظرم مادرت صلاحتو میخاد، خیلی خوبه مامانت بفکرته، الان تو یه سنی هستی که دوس داری مستقل باشی، اما خب مامانت تجربه بیشتری داره

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
جالبه همه گفتن مامانت راست میگه مادری که میگه فقط پزشکی و دخترشو دوسال پشت کنکور نگه داشته،به دختر ...

وااااییییییییی افرین منم همین و میگمم...من عاشق ریاضی فیزیک بودم چون خیلی استعداد و هوشم دارم تو اون زمیننه ولی چون خودش تجربی دوس داست نگذاشت 

همیشه حسرت بیرون رفتنم مثل دخترای دیگه بودن داشتم و دارم می دونم بچگونس حرفام شاید بخونین پستام بگین دختر احمق ولی انقدر این کار رو نکردم شده عقده واسممم

مامانم نمی ذاره اخهه کل زندگیم مامانم تصمیم گرفته واسم این که چی بخونم کجا برم چی کار کنم چی کار نکن ...

من نمیگم به حرف مامانت گوش نکن 

از یه زمانی باید خودت تصمیم بگیری با کمک گرفتن از مادرت 

ببین من الان اگه پزشکی میخوندم نمیتونستم سختی هاشو تحمل کنم، وقتی دیگران برا آدم یه انتخاب میکنن ، چون ما خودمون بهش علاقه نداریم نمیتونیم سختی هاشم تحمل کنیم 

بیست سال سن کمی نیس ‌ نمیگم از مادرت کمک نگیر اما با عقل خودت و تحقیق بسنج ببین واقعا ی کاری درست هست یا ن 

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "
جالبه همه گفتن مامانت راست میگه مادری که میگه فقط پزشکی و دخترشو دوسال پشت کنکور نگه داشته،به دختر ...

منم ب حرفاون معتقدم 

مگه کسایی ک پزشکی نخوندن بد بخت شدن؟