2777
2789

سلام خانوما .... 

من قدم ۱۶۷ و الان وزنم ۶۵

قبل از بارداریم ۶۳ بودم و اخر بارداریم ۹۴ کیلو رسیدم

اندامم یه خورده به هم ریخته

توی بارداریم انگار استخون ترکوندم😭 و عرض شونه هام خیلی زیاد شدن . خیلی ناراحتم . روی اعتماد به نفسم خیلی تاثیر گداشته .... و انگار مثل قبل لباس که میپوشم ... شونه هام خیلی بزرگن و به هیکام نمیاد

ورزشی راهی چیزی هس کوچیک بشن؟

باشگاه که برم ورزشی دستگاهی یا کار خاصی برای کوچیک کردن شونه هس؟

خیلی ناراحتم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم احساس میکنم بعد از زایمانم یکم درشت شده هیکلم و ظرافت قبل رو نداره.. یعنی ممکنه واقعاً یا احساس ...

من که به شخصه قسمت پایین تنه ی لباسای قبل بارداریم اندازمه. ولی توی قسمت شونه و کتف خیلی گنده شدم ... وقتی لباسهای قبلمو پوشیدم متوجه شدم

من که به شخصه قسمت پایین تنه ی لباسای قبل بارداریم اندازمه. ولی توی قسمت شونه و کتف خیلی گنده شدم .. ...

من قبل بارداریم زیادی لاغر بودم. الان چاق نیستم ولی احساس میکنم درشت شدم. لگن و به قول شما شونه ها و کتفم درشت‌تر از قبل به نظرم میاد

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁