2777
2789
عنوان

هیچوقت نباید به مردا اعتماد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 135 پست
من خيلي شوهرمو دوس دارم ولي بعضي وقت ها أين دوست داشتن ها به ضرر ادم تموم ميشه اي كاش اين همه كه ما ...

مشکل ما همینه دیگه. فهمیدن دوسشون داریم فک کردن هرکاری کنن یه نفر منتظرشونه و میبخشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوست داشتن واقعی نیست عزیزم. عشقی که زندگیه ادمو خراب کنه عشق نیست. دوست داشتن باید سازنده باشه ...

کاش ازششش متنفر میشدم 

بهش گفتم امیدوارم سر همکارات بیاد

گفتم اون خانوم وقتی سرش بیاد بعدا حالمو میفهمه

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
کاش ازششش متنفر میشدم  بهش گفتم امیدوارم سر همکارات بیاد

میفهممت.. خودمم این شرایطو داشتم تا همین ماه قبل. تا کنار اومدم مردم. الانم دارم زجر میکشم. ولی ازاینکه تصمیم گرفتم ولش کنم خوشحالم. چون یه بار تو زندگیم خودمو به اون ترجیه دادم

بهش گفتم فکر نکن عشقم همینطوری بهت میمونه تا اخر 

ی روزی میبینی همه چیو ول میکنم میرم دیگه هیچوقت منو نمیبینی 

بهش گفتم با این کارات ی روزی میبینی این عشق به نفرت تبدیل شده

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
میفهممت.. خودمم این شرایطو داشتم تا همین ماه قبل. تا کنار اومدم مردم. الانم دارم زجر میکشم. ولی ازای ...

ولی بازم داری زجر میکشی

مگه میشه خودتو بی خیال کنی

ولی بازم داری زجر میکشی مگه میشه خودتو بی خیال کنی

خب زمان میبره عزیزم. ولی بخدا الان ارامشم بیشتره از زمانی که باهاش زندگی میکردم. حتی الان که هرشب بخاطرش گریه میکنم. حداقل دیگه استرس اینو ندارم که کیو برده خونه

چرا همكاراش ؟

چون اگه یک ذره درک داشت 

با خودش میگف این ادم متاهله درس نیس انقدر با این ادم راحت باشم 

منم میتونم با هرمرد غریبه یی شوخی کنم اما میفهمم زنش تو خونه منتظرشه 

عاشقشه 

شوهرت بهت قول داد که درست شه؟

اره دیشب گف همین اخرین بارم ببخش 

اما میدونم 

تو خودت کدوم مردو دیدی پای حرفش وایسته

اره دیشب گف همین اخرین بارم ببخش  اما میدونم  تو خودت کدوم مردو دیدی پای حرفش وایسته

نه صبور باش.. زوده هنوز. تند نرو. من شوهرم بار اولش نبود و دفه ی اخر با چشمام دیدم. کلا مرد تنوع طلب و هوسبازی بود. اما شوهر تو ممکنه یه بار این اشتباهو کرده و دیگه تکرار نکنه. نادیده بگیر و دیگه بهش گیر نده چون میگی قول داده

خب زمان میبره عزیزم. ولی بخدا الان ارامشم بیشتره از زمانی که باهاش زندگی میکردم. حتی الان که هرشب بخ ...

بمیرم برات😢

نه صبور باش.. زوده هنوز. تند نرو. من شوهرم بار اولش نبود و دفه ی اخر با چشمام دیدم. کلا مرد تنوع طلب ...

باشه گلم