2777
2789

من طلاق گرفتم خونه مامانمم میخوام برا استخدامی بخونم 

اتاق شخصی ندارم خونمون دو خوابه یک اتاق کلا با وسایل جهیزیه ام گرفته شده هما رو بزور چپوندم توی یک اتاق 

بقیه جاهای خونه مشترکه

منم خیلی باید برا درس خوندن جام خلوت باشه و تنها باشم که تمرکز کنم 

اگه کارتنا رو جوری بچینم که بیشتر فضای دیوارا رو بگیره و هنه روی هم باشه تا سقف بچینم

اندازه دو متر در دو متر جا باز کنم بوی کارتنا خفم نمیکنه ؟ چیکار کنم بو نده ؟

اصلا میشه اینطوری خوند؟ 

کتابخونه نمیتونم بخونم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

دیگه چاره ای نیست. مجبوری وسط همون کارتن ها درس بخونی.

نگران نباش اذیت نمیشی.

الهی با خبر قبولیت خوشحال مون کنی گلم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم چرا نشه،،،   قشنگ  دو  متر کافیه 

اگه میتونی میز تحریر بگیر بذار 

اگه شکل کارتون ها رو دوست نداری  روشون پارچه بنداز 

برای جلوگیری از بوی‌ بد  هم عود روشن کن یا از این محلو های خوشبو و اینا بگیر   

انشالله موفق  باشی  

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
دیگه چاره ای نیست. مجبوری وسط همون کارتن ها درس بخونی.نگران نباش اذیت نمیشی.الهی با خبر قبولیت خوشحا ...

ممنونم از دعای قشنگت 😍

دعام کن خیلی شرایطم سخته 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

عزیزم مگه کارتن هم بو داره؟

مرتبش کنی اوکیه ، زیاد سخت نگیر .ان‌شاالله موفق باشی

من خودم تو انباری دارم درس میخونم کلی هم سوسک و موش داشته کلی سم پاشی کردم دور تا دورشم وسیله و کارتنه . 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

یکی دوتا از کارتن ها رو نگه دار به عنوان میز و صندلی ازش استفاده کن 

اونایی که روش بشینی برای وسیله داخلش آسیب‌زا نباشه 

بو که نمی‌ده مگه اینکه نم بکشه 

سعی کن فضای موجود رو برای خودت تا حد امکان قابل تحمل کنی مثلا عود روشن کنی خوشبو کننده هوا بزنی و ...

پارچه مناسب اگه داری رو کارتن ها بکش 

نکته های درسی رو روی کاغذهای مربع یه اندازه بنویس و به کارتن ها بچسبون و ازشون اینطوری استفاده کن😂🤭

میتونی کاغذ برچسب دار رنگی هم بخری 

ممنونم از دعای قشنگت 😍دعام کن خیلی شرایطم سخته

میفهمم آجی. الهی به حق صاحب الزمان قبول میشی خواهری.

فقط حسابی تلاش کن.

همراه هر سختی آسانی هست.

تو موفق میشی من میدونم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اره عزیزم چرا نشه،،، قشنگ دو متر کافیه اگه میتونی میز تحریر بگیر بذار اگه شکل کارتون ها رو دوست ...

ممنون گلم 

میخواستم بعضی ها رو بفروشم جامون خلوت شه ولی خانوادم میگن مردم حرف در میارن ... پول منابع آزمون رو بزور باید جور کنم میز تحریر پیشکش😑

کاش زودتر از این شرایط سخت نجات پیدا کنم خودم با وسایلم بدجور سربار خانوادم شدم...

چشمم باید به وسایل هی بیفته ذهنم درگیر شه ولی چاره ای ندارم 😭

باید بخونم نمیشه همینطوری دست رو دست بزارم دعام کن عزیزم💚

عزیزم مگه کارتن هم بو داره؟مرتبش کنی اوکیه ، زیاد سخت نگیر .ان‌شاالله موفق باشیمن خودم تو انباری دار ...

آخه الان در اتاق رو که باز میکنیم بوی کارتن میاد از این کارتنای پفک و چیپسه بکر کنم باید کارتناشو عوض کنم روی هم له شده شکسته...

انشاءالله تو هم موفق بشی گلم خدا خودش باید یه جوری این سختی ها رو برامون جبران کنه

میفهمم آجی. الهی به حق صاحب الزمان قبول میشی خواهری.فقط حسابی تلاش کن.همراه هر سختی آسانی هست.تو موف ...

ممنونم عزیزم 🥰

امید به خدا 

تلاشمو میکنم بقیه اش با خداست 

خودمو خانوادم از لحاظ روحی بهم ریختیم همش به هم گیر میدیم و عصبی شدیم جا کم فضا محدود وسایلای شخصی در هم تنیده... اصن یه وضعی یه جوری سربار شدم که بزور دارم زندگی میکنم

یکی دوتا از کارتن ها رو نگه دار به عنوان میز و صندلی ازش استفاده کن اونایی که روش بشینی برای وسیله د ...

چه ایده های خوبی 😁

مرسی ازت انگیزه گرفتم 💚

آخه الان در اتاق رو که باز میکنیم بوی کارتن میاد از این کارتنای پفک و چیپسه بکر کنم باید کارتناشو عو ...

اره عزیزم اگه میتونی عوض کن کارتن هارو... شاید هم چون هوا اتاق تهویه نمیشده بو گرفته اگه در و پنجره رو باز بذاری هوا رد و بدل بشه بوش کمتر بشه 

ممنونم از دعای خوبت💓

توکل مون برخدا🌱

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
پانسیون برو اگه میتونی

شهرمون کوچیکه فکر نکنم داشته باشه !!

هزینه هم داره ؟ 

پانسیون اتاقاش با بقیه مشترکه ؟