2777
2789
عنوان

هیچوقت نباید به مردا اعتماد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 135 پست
الهی 😭😭😭

ابجی خیلی ما مظلومیم به خدا

خیلی دلم گرفته 

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا نشدی ازش؟ جای من بودی میرفتی؟

جدا نشدم به خاطر پسرم اما زندگي خوبي هم ندارم چون يه جورايي ازش سرد شدم و اينكه روحيم مثل قبل نيست خيلي غمگين شدم 

البته من پيش وكيل رفتم تا جدا بشم ولي گفتم فقط به خاطر پسرم يه فرصت بهش بدم 

اگه جاي شما بودم حتما جدا ميشدم چون بچه نداري راحت تري

دعا کن برام کنار بیام با جدایی.. میدونم حماقته اما من با همه ی اون حرفا هنوزم دوسش دارم ولی دارم میم ...

حتما عزیزم. من کاملا درک میکنم چی میگی خیلی سخته اونی که اون همه دوسش داشتی این کارو کنه و تو اونقد دوستش داشته باشی که نتونی رهاش کنی. اما تنها راه حل همینه به خدا. مردا اینجورین شاید همه ادما تا وقتی ی چیزیو دارن قدرشو نمیدونن. تو برای خودت ارزش قائل شو ولش کن برو دنبال زندگی خودت. ادم این طوری درست نمیشه بخدا.

جدا نشدم به خاطر پسرم اما زندگي خوبي هم ندارم چون يه جورايي ازش سرد شدم و اينكه روحيم مثل قبل نيست خ ...

اره خواهری. منم تصمیممو گرفتم. مردی که هوسبازه دیگه قابل تغییر نیست. ادم تنها باشه خیلی بهتره که همش استرس داشته باشه الان شوهرش با کیه و کجاست

حتما عزیزم. من کاملا درک میکنم چی میگی خیلی سخته اونی که اون همه دوسش داشتی این کارو کنه و تو اونقد ...

مرسی عزیزدلم که درکم میکنی 💜💜 اره باید روی دلم پا بذارم. ادم گاهی خودخواه باشه خوبه

اره خواهری. منم تصمیممو گرفتم. مردی که هوسبازه دیگه قابل تغییر نیست. ادم تنها باشه خیلی بهتره که همش ...

دقيقا 

درسته ادم يه مدت غمگين ميشه چون كسي رو كه دوسش داشته رو از دست ميده ولي مطمئن باش يه مدت بگذره اروم تر ميشي 

انشالله خدا كمكت كنه عزيزم قوي باش

به خاطر پسرم بهش يه فرصت دادم  تو چرا جدا نميشي ؟

چون میترسم 

چون انقد که دوسش دارم میترسم 

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
چون میترسم  چون انقد که دوسش دارم میترسم

من خيلي شوهرمو دوس دارم ولي بعضي وقت ها أين دوست داشتن ها به ضرر ادم تموم ميشه

اي كاش اين همه كه ما شوهرامونو دوست داريم اونا هم ما رو دوست داشتن

به روزای خوب امیدوار باش. گاهی خدا برای ما موقعیتای بهتری درنظر گرفته و خودمون با دست خودمون خرابش م ...

جداشم؟

چون میترسم  چون انقد که دوسش دارم میترسم

این دوست داشتن واقعی نیست عزیزم. عشقی که زندگیه ادمو خراب کنه عشق نیست. دوست داشتن باید سازنده باشه و برای کسی باشه که ارزششو داره

من خيلي شوهرمو دوس دارم ولي بعضي وقت ها أين دوست داشتن ها به ضرر ادم تموم ميشه اي كاش اين همه كه ما ...

کاااااششششششش 

کاش اونام همینقدر دوستمون داشتن😢😭😭😭😭😭😭