2777
2789
عنوان

هیچوقت نباید به مردا اعتماد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا  من يه دوست دارم تو اين مدت اون پاي تمام حرفام بود كمكم كرد  باهاش درد و دل كر ...

کاش منم داشتم اما کسیو ندارم

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
عزيزم  اينجا تاپيك بزن دردودل كن نزار اين همه بهت فشار بياد

😢😢😢😢😭😭😭

من فقط میخوام یکی کنارم باشه دستمو بگیره بگه نترس خدا هست

خدا کمکت میکنه 

ارومم کنه اما نمیتونم

به خدا خیلی بهم سخت میگذره این روزا

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
خودتم که تحصیلکرده ای و من مطمئنم اونقدر قوی هم هستی که بخوای و اراده کنی بزاریش کنار. مردای خیانتک ...

اره دقیقا اینا مریضن ما نمونشو داشتیم تو فامیل دو تا بچه بزرگ داشتن. علنی زن میاورد حتی من بچه بودم یادمه ی زنه رو اورده بود عروسی دخترش. کلا ابرو ریزی. پسرش ازدواج نمیکنه میگه بابام ابرمونو میبره. نمیدونم چطور زنش تحمل کرده. ولی الان پیر شده کم شده اما هیچکی ادم حسابش نمیکنه. زنش مثل چی باش رفتار میکنه هرچی میگه محلش نمیذاره جلوی بقیه خدایی مرده حقشه. 

😢😢😢😢😭😭😭 من فقط میخوام یکی کنارم باشه دستمو بگیره بگه نترس خدا هست خدا کمکت میکنه  ارو ...

بچه داري ؟

انشالله خدا كمكت كنه 

دلتو اروم كنه 

منم وقتي از شوهرم خيانت ديدم مثل ديوونه ها شدم 😞تا صبح گريه ميكردم 

بله جدا شدم. ولی ببین شوهر من محبتی نداشت. کلا رابطه هاش بیرون بود کلا میلی به من نداشت. گل و کادو م ...

من شمارو درک میکنم😢😢😢😢

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
اره دقیقا اینا مریضن ما نمونشو داشتیم تو فامیل دو تا بچه بزرگ داشتن. علنی زن میاورد حتی من بچه بودم ...

دعا کن برام کنار بیام با جدایی.. میدونم حماقته اما من با همه ی اون حرفا هنوزم دوسش دارم ولی دارم میمیرم از بس غصه خوردم و بخاطر خودمم که شده باید جداشم

بچه داري ؟ انشالله خدا كمكت كنه  دلتو اروم كنه  منم وقتي از شوهرم خيانت ديدم مثل ديوونه ...

الان چیکار میکنب 

چه جوری خودتو  اروم میکنی

بچه داري ؟ انشالله خدا كمكت كنه  دلتو اروم كنه  منم وقتي از شوهرم خيانت ديدم مثل ديوونه ...

نه بچه ندارم 

حامله شدم اما دوماهش بود سقط شد

مثل قبل بهش اهميت نميدم چون وقتي نگاهش ميكنم ياد چتاش با دختره ميوفتم 😞 خودمو با پسرم سرگرم ميكنم&n ...

چرا ازش جدا نمیشی حیف تو نیس 

منم تا بهش نگاه میکنم یاد صدای خندشون و شوخیاشون میفتم متنفر میشم ازش