2777
2789

لایک.

مادر من اصلا خونه تکونی نمسکنه مگه اینکه فرش هارو بده بشورن.چون یه روز درمیون کل خونه رو زیرو رو میکنه

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز داشتم فکر میکردم همسایه های ما چجوری دو روزه خونه تکونی کردن   4 تا کابینت بریزی بیر ...

من امسال بچه ریزم دارم شوهرمم دست به سیاه سفیدنمیزنه الان سه هفتست شروع کردم اما انگارنه انگارکاری کردم.بابچه خیلی سخته😭😭😭

من کسی رو میشناسم که ۵سال فرش و موکت و رختواب ها نشسته.حیاط هم دارن.شک‌نکن نه کابینت جمع می‌کنه.نه اتاق بچه

من الان خودم کل کارهام کردم.فقط اتاق خواب مونده

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی

وای واقعا خراست من تو دوروز تازه ی بخچال تمیز کردم یه اتاق خواب که باز نصفش موند  که امروز صبح تا ظهر تمومش کردم  مگه میشه دوروز تموم شه؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
وای واقعا خراست من تو دوز تازه ی بخچال تمیز کردم یه اتاق خواب که باز نصفش موند  که امروز صبح تا ...

همیشه تادقیقه نودکارهست.تلوزیون داره توپ سالتحویل ومیزنه اماعنوزداری توآشپزخونه کارمیکنی😭😭😭

همیشه تادقیقه نودکارهست.تلوزیون داره توپ سالتحویل ومیزنه اماعنوزداری توآشپزخونه کارمیکنی😭😭😭

واقعا حالا تازه امسال من زود شروع کردم خدا میدونی کی میتونم تموم بکنم همیشه تا خود شب سال تحویل کار میکنم از ۵یا۶   اسفند هر سال شروع میکنم  اما امسال زود شروع کردم که اگه بشه زودتر تموم شه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
واقعا حالا تازه امسال من زود شروع کردم خدا میدونی کی میتونم تموم بکنم همیشه تا خود شب سال تحویل کار ...

دقیقامنم امسال زودترشروع کردم که حداقل۲هفته آخرکارنداشته باشم فقط برم بیرون وخرید اماباورکن مثل سالای قبل میشه تادقیقه نودداری کارمیکنی مثل کزت😂😂😭😭😭