2777
2789
عنوان

لعنت ب اونی ک تلگرا‌م رو ب مادرا یاد داد اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 72 پست
تا الان همیجور بودم چقد شوهرم باهام بحث کرده ک چرا اینقد دفاع میکنی

اصلا آتو دستش نده چون خانواده اتن اگر با دلیل عنوان کرد تو هم یه مدرک از خانواده اش رو کن البته با خنده بگو عزیزم بی خیال دنیا بیا دو روز تعطیلیم خودم خودت جوجه امون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره خوب دیگه عادت کرده بذار تو گوشیش سرگرم باشه ب جاش تو هم بشین باهاش تو گروه حرف بزن بخندین باهم 

هیچکس مادر نمیشه بخدا

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
خیلی دلم پره بخدا دوهفته پیش ب نوبت داداشام با زناشون اومدن اینجا بعد خانوم زن هرکدومشونو تکی برده ...

خوب شاید داداشات یواشی پول بهش دادن بره بخره

تو هم یه لباس برای بچه ات بخر یواشی بهش بده بگو جلو شوهرم بهش بدین

مامان من فقط تلگر‌ام ک نیس اینستا واتس اپ گپ سروش هرچیییی ک بگی😒

😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

حرفتون کاملا صحیح اما  بهرحال مادربزرگ هست باید یه ذوقی نشون بده

خیلیا همین اخلاق رو دارن تنها راه حلش اینه که بی تفاوت  باشی و حداقل حرص نخوری  پسرم شش سالشه  تو این شش سال روی هم رفته مامانم شش ساعت هم نگهش نداشته   منم توقعمو کم کردم چون مطمن بودم توقع کنم جواب میده من بچه هامو بزرگ کردم  بچه اتو خودت بزرگ کن

من سر زایمان دومم مادرم فوت کرده بود چون نزدیک ماه رمصون بود خواهرام ومادرشوهرم همه رفتن وعلی موند ح ...

خدا زحمت کنه مامانتو 

بابا من اصلا ب مامانم میگم نمیخواد بیای 

نه اعصاب درستی دازی نه اخلاق نه دست و پای سالمی ک بخوای واس من بچه نگه داری 

انقدر قرص خواب میخوره ک نشسته خوابش میبره موندم بچه رو تو این پونزده روزی ک میخواد بمونه اینجا ب کشتن نده 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞