2777
2789
عنوان

لعنت ب اونی ک تلگرا‌م رو ب مادرا یاد داد اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 72 پست
هه پاک کنم/؟؟؟؟خانوم مدیر ی ابرگروووووهه دوست جونیاش هستن اخه گور پدر من ک تک دخترشم

ببین درسته اون مادرته و ازش انتظار داری ولی اون وظیفه نداره اصلا حتی یک دقیقه بعد ازدواج و تاهل و بچه اوردن کمکت کنه شما خودت باید از پس کارهات بر بیای و انتظاری  نداشته باشی اون زمان که شما رو بزرگ کرده دیگه زحمتهاشو کشیده الان وقت استراحت و تفریحشه نه اینکه بچه داری بکنه شما هم انشالله یکی دوسال دیگه بچت از اب و گل در میاد راحتتر میشی ...

من کار بر قدیمیم 😎اما متاسفانه زبان سرخ سرمو به باد داده 😔😩😔😩😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به روی خودت نیار که رفتارشون چطوریه، اما بعدا به مامانت کامل بفهمون کارش چقدر زشت بوده

خیلی دلم پره بخدا

دوهفته پیش ب نوبت داداشام با زناشون اومدن اینجا بعد خانوم زن هرکدومشونو تکی برده مغازه براشون چیز خریده از لباس زیر بگیر تا رو همه رو بعد امروز من ب شوخی بش گفتم مامان واس منم دوتا لباس زیر بخر گفت پولم کجاست گفتم همیشه غریب پرست بودی

ب شوهرم چی بگم؟اونم همش دنبال اینه ک بهم بگه دیدی ب دردت نخوردن و اینچیزا اخه 😔

بگو اصرار کردن ولی اونجا مثل خونه خودمون امن نیست برای بچه تو خونه خودمون خیالم راحتتر دلم هم برای مامانت تنگ شد

خیلی دلم پره بخدا دوهفته پیش ب نوبت داداشام با زناشون اومدن اینجا بعد خانوم زن هرکدومشونو تکی برده ...

وای عزیزم ...ناراحت نکن خودتو ...میدونم سخته فرق گذاشتن ...اونم بین عروس و دختر 

انشالله همسرت برات بهترین ها رو میخره

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
مادرشوهر فقط ادعا داره والا 😑 مادرشوهر من برای دختر خودشم نکرد

ادعا ک دارن کیلوو کیلو  

ننه شوهر من فقط حرف میزنه ال میکنم بل میکنم 

ولی مامانم همون کارم نمیکنه 

اصلا ب درد من نمیخوره 

از الان ب غصه موندم ک زایمان میکنم میاد چجوری ده پونزده روز اخلاق افتضاحش رو تحمل کنم

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
نمیدونم اره شاید گفتم همینکاروهم کردم دیگه خستم😔😔

ببین اعتماد به نفس داشته باش حتی مادرت جلوی همسرت محل نذاشت شوهرت عنوان کرد بگو نخیرم همچین چیزی نیست خیلی هم دوسمون داره خودم وابسته خونه شدم دیگه خونه کسی بند نمیشم

ادعا ک دارن کیلوو کیلو   ننه شوهر من فقط حرف میزنه ال میکنم بل میکنم  ولی مامانم همون کا ...

من سر زایمان دومم مادرم فوت کرده بود چون نزدیک ماه رمصون بود خواهرام ومادرشوهرم همه رفتن وعلی موند حوضش 

حرفم اینه که رو پای خودت بایست وروز سوم بگو دست همگی دردنکنه خسته نباشین دیگه می خواهم خودم کارهام بکنم همسر هم هست