2777
2789

بچه ها میشه عاجزانه بخوام دعام کنید شوهر من باید یه پولیو بده به طلبکاراش اگر نده زندگیمون میریزه بهم صاحب خونه هم شب عیدی بیرونمون میکنه تورو بقران بااون دلای پاکتون دعام کنید امروز وام بهمون بدن 😢😢😢باهزار بدبختب و التماس و خواهش ضامن پیدا کردیم میترسیم بریم اونجا قبول نکنن دعام کنید امروز بهمون وام بدن شب عیدی ماهم دل خوش داشته باشیم از صدای لگدای طلباکارا به در خونمون به خودمون نلرزیم😢😢😢😢توروخدا پربازدیدش کنید شاید دعای یکی از شما در حق ما بگیره من کم روم سیاهه پیش‌ خدا😢😢بچه ها ضامنو برده اگردادن بهش وامو خبرمیدم😭😭😭

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

@شاید_یک_مرد  

توروبخدا خدا خیرت بده میشه یه ساعت تو پر بازدیدا باشه توروقران شاید دعای یکی بگیره شوهرم دم عیدی نره زندان😭😢😢😢

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله کارت درست بشه عزیز

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

ان شالله وام میگیرید و به مرور میدید .چقدره حالا؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ان شالله وام میگیرید و به مرور میدید .چقدره حالا؟

بدهی شوهرم زیاده اما قسط بندی کرده الان فقط لنگ ۵ میلیون هستیم یعنی اگر جور نشه همه چی تموم میشه 😭

دعا کنید این وام آخرین امید ماست اگر نشه یعنی پایان زندگی 😢😢

از فامیلی دوستی قرض نمی‌تونید بگیرید؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.