2777
2789
عنوان

دعاا دعاااا کنینننننن توروخدا پربازدید شه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 42 پست

قبول میکنن انشالاتوکلت به خداباشه گلم

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

نگران نباش. انشاالله درست میشه.

خدا بگم چی کار کنه بعضیا رو که به خاطر یه وام ۵ میلیونی هزار جور سنگ میندازن جلو پای ملت، اونوقت وام میلیاردی ها رو به آسونی آبِ خوردن میذارن در اختیار دزدا!!!! 😡😡

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه اوناییکه بلانسبت دروغ گفتن باعث شده هیچکس اعتماد نکنه .دلم میخواد کمکت کنم ولی می‌دونم ...

نه عزیزدلم قربون محبتت برم همین که خواهری کنی در حقم دعام کنی ازت ممنونم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
نگران نباش. انشاالله درست میشه. خدا بگم چی کار کنه بعضیا رو که به خاطر یه وام ۵ میلیونی هزار جور سن ...

اره بخدا اگر بدونید چقد این چندروزه تو عذابیم گفتن چک به هزاران نفر رو انداختیم یکی با منت چک داد گفتن سفته دادیم بهشون الانم جواز کسب بردیم اما میترسم باز یه بهونه بیارن😭

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
انشالله جور بشه امروز حتمن بیا خبرشو بده

گرفتیم وامد خدارررروووشکررررر اینقد خوشحالم که خدا میدونه فدای دلای پاکتون

@شاید_یک_مرد اگر پیام دیدید پربازدیو نکنین ممنون من حاجمتو از دعاهای قشنگ بچه ها گرفتم 

خداروشکر عزیزم انشاالله که همیشه دلت شاد باشه ،دعا میکنم سال جدید سال پر برکت باشه براتون

مرسی مهربوووونم

@شاید_یک_مرد   اگر پیام دیدید پربازدیو نکنین ممنون من حاجمتو از دعاهای قشنگ بچه ها گرفتم

سلام, ببخشید در سایت انلاین نبودم هرزگاهی سر میزنم به سایت فقط, پیامتون رو تازه دیدم, خیلی خوب که مشکلتون حل شد, موفق باشید