2777
2789

به لطف خدا بعد از دو سال و نیم انتظار باردار شدم.همه درمانها تا آی وی اف رو هم رفتم ولی نتیجه نداشت ..الان طبیعی باردار شدم ماه سوم هستم 

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

خدارو شکر 😍

ان شاءالله سلامت به دنیا بیاد 

برای منم دعا کن🌹

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم چشمتون روشن منم دقیقا همین شرایط تو رو داشتم مثل معجزه بود

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

اولین نذرم برای باردار شدن ختم قرآن برای مادرای منتظری هست که سال هاست منتظرن و دلشون از خرج های کمر شکن،حرفهای اطرافیان ،نه شنیدن از دکتر ها و...شکسته 

نذرم یک جز برای هر منتظر هست دوازده نفر مونده تا لیستم کامل بشه اگر بیشتر بشه جدا براشون میخونم.دوست دارم برای اونایی بخونم که خیلی دلشکسته هستن

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

دوستایی که این افتخار رو به بنده حقیر میدن که براشون جزئ قرآن بخونم لطفا اسم،مدت انتظار و مشکل خاصی اگه تو این راه دارن برام بگن تا یکم با شناخت بیشتری براشون نیت کنم.ممنون

خدا انشاالله واست نگهش داره....اگه میشه منم ب لیستت اضاف کن

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
چیزی خورده بودی تو این ماه

تقویتی خیلی من و همسرم خورده بودیم ولی اصلش خواست خدا بود

من ۱ سال و نیمِ ک منتظرم

مشکم  تنبلیِ شدید تخمدانِ

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏