عزيزم به به هنرمند خامه فرم گرفته كجا تهيه كردي ؟ و اينكه بخواي رنگشي عوض شه چي بايد ريخت ؟ م ...
خامه فرم گرفته بعضی قنادیا میدن .اگر ندادن باید خامه قنادی منجمد از لوازم قنادی بخری و وقتی یخش باز شد و مثل ماست چکیده با هم زن اول دور کند و بعد هم دور تند بزن تا زمانیکه خامه کاملا فرم بگیره و اگر ظرف رو چپه کنی ازش نریزه .برای رنگ هم از رنگهای ژله ای و پودری در لوازم قنادی ها میتونی استفاده کنی ولی تا میتونی از رنگهای طبیعی مثل زعفرون و کاکائو و قهوه استفاده کن.
فقط برم قنادي خامه فرم گرفته اماده بگم بهشون درسته ؟ ميدن ؟ من امروز بگيرم واسه فردا عصر ميخو ...
من هر قنادی رفتم گرفتم بسته به کیفیت و طعمش از کیلویی 15 تومن تا 20 تومن ولی بنظرم خیلی بصرفه تره نسبت ب خامه قنادی ک خودت بخوای فرمش بدی هیچیشم نمیشه تا فردا
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بعد اينكه خامه زدم واسه صاف كردنش از چي استفاده كنم و بعد تو يخچال بايد بمونه يا فريزه و چند ساعت ؟& ...
من واسه صاف کردن از چاقوی آشپزخونه استفاده میکنم میتونی از کاردک هم استفاده کنی بعد که خامه کشیدی دو ساعت بزار تو فریزر و بعد اینکه خودشو گرفت بقیق تزیینات رو انجام بده به اصطلاح اول آستر کشی میکنیم و بعد تزیینات.