2777
2789
عنوان

طرز تهيه كيك تولد خانگي بهم بگين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 11409 بازدید | 50 پست
من هر قنادی رفتم گرفتم بسته به کیفیت و طعمش از کیلویی 15 تومن تا 20 تومن ولی بنظرم خیلی بصرفه تره نس ...

واسه يه كيك ٧ نفره چقدر كافيه به نظرت ؟ 

گرفتم امروز تو يخچال باشه يا فريزر ؟ 

hair coloris ~ hair keratin 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خامه منجمد قنادی کاله هر بسته 9 ت هست تو سوپر مارکتها هست واسه یه کیک 3 تا بسته میخاد بذار یخش وا ...

اين كه ميگي بهتره يا از قنادي بگيرم ؟ 

hair coloris ~ hair keratin 
واسه يه كيك ٧ نفره چقدر كافيه به نظرت ؟  گرفتم امروز تو يخچال باشه يا فريزر ؟

همون یک کیلو کافیه تازه زیادم میاد فکر کنم 

ببین کیکتو امروز درست کن خامه کشی هم کن بزارش یخچال اونجور بهتره تا بخوای فردا دست ب کار شی اونجوری اولا اگه یوقت خدای نکرده خراب کردی وقت داری باز درست کنی بعدم وقت کاملش کنی تا فردا کیکت استراحت کرده و نرم تر میشه و خوشمزه تر بین لایه هاش موز و گردو خرد شده یا شکلات چیپسی بریز خوشمزه تر میشه .😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ميشه توضيح بدي برام ممنون ميشم تا خالا درست نكردم  

ببین گلم اگه خامه فرم گرفته میگیری سعی کن زمان زیاد قبلش نگیری خوبه که بلافاصله استفاده کنی از خامه فرم گرفته ولی اگه خامه یخی میگیری از فریزر که ذر اوردی هرچقدر که میخوای استفاده کنی بذار بیرون داخل یه ظرف که شبیه بستنی بشه نه شل شل نه سفت بعد هم بزن اول با دور کند(ممکنه تو این قسمت فرم بگیره ولی توجه نکن ) و بعد با دور زیاد و تا زمانی ادامه بده که رنگش مات شده باشه و سفت باشه و جای پره های همزن رو خامه میمونه

اگر هم این دو مدل پیدا نکردی پودر خامه بگیر که خیلی راحته با شیر و پودر قند باید قاطی کنی 

میتونی روی خامه بریلو یا گاناش بریزی که خیلی به صافکاری خامه نیازی نباشه  

ممنون عزيزم حالا درست كنم ايشالله خوب در بياد  حالا نظرت رو كيك اسفجي بهتر ميشه يا شيفون ؟&nbs ...

دو تاش خوبه هر کدوم راحتی خانمی

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
اين كه ميگي بهتره يا از قنادي بگيرم ؟ 

از قنادی بگیری زود وا میزه و باید دوباره فرم بدی

وقتی خامه دوبار فرم گرفته بشه کیفیت خودشو از دس میره و ممکنه وا بره و اب بندازه

بهتره خودت فرم بدی

خامه قنادی منجمد کاله 

ک اولش موقع فرم و همزدن  شل میشه ولی با حوصله کامل 20 دقیقه هم بزنی ک هوادهی بشه و فرم بگیره تا از همزن نریزه 

کلیپ زیاد هس دانلود کن یاد بگیر

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .