2777
2789

خواهر سلام ميخوام واسه تولد داداشم خودم كيك تولد درست كنم به نظرتون خامه همون خامه صبحانه صورتي از همون بايد استفاده كنم ؟ و اينكه چجوري بايد درست شه خامش مثل كيكهاي بيرون بشه ؟ 

hair coloris ~ hair keratin 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خامه فرم گرفته آماده بگیر منم کیک تولد داداشمو خودم درست کردم خامه فرم گرفته آماده از قنادی گرفتم خیلی خوب شد .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

خامه منجمد قنادی کاله هر بسته 9 ت هست

تو سوپر مارکتها هست

واسه یه کیک 3 تا بسته میخاد

بذار یخش وا بره 

ب مدت بیست دقیقه با همزن برقی بزن

فرم میکیره

اصلللللن خانه صبحانه فرم نمیگیره و طعم و مزه اش اصلن خوب نیس

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

کیک هم کیک اسفنجی

دستورشو تو گوگل. ...اپارات....یتویوب سرچ کنید دانلود کنید دقت کنید و یاد بگیرید

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
خب خامه فرم گرفته آماده بگیر منم کیک تولد داداشمو خودم درست کردم خامه فرم گرفته آماده از قنادی گرفتم ...

فقط برم قنادي خامه فرم گرفته اماده بگم بهشون درسته ؟ ميدن ؟ 

من امروز بگيرم واسه فردا عصر ميخوام خراب ميشه ؟ 

hair coloris ~ hair keratin