میدونین من خیلی اتفاقا برام افتاده که بهشون توجه نکرده بودم ولی وقتی این فیلم راز و دیدم تازه فهمیدم اوضاع از چ قراره
این اوایل یچیزی خیلی منو متعجب کرد ما یه گروهی بودیم تو مدرسه و باید یسری کتاب خاص واسه خودمون انتخاب میکردیمو میخوندیم و جزو نمره درسیمون بود(کسایی که دوازدهمن میدونن این خلاصه کتاب لنتی دفاعیو) و اینکه کتابامون نباید مثل هم میبود
خلاصه این همه کتاباش راجب جنگ و دوران دفاع مقدس بود
یکیش راجب فلسفه بود که من دلم میخواست حالا ک دارم کتاب میخونم یچیزی باشه ک دوست داشته باشم(اسم کتابش دنیای سوفیه)این کتابو انتخاب کردم و بعدا فهمیدم یکی دیگه زودتر برش داشته.خلاصه خیلی ناراحت شدم و نمیخواستم کتاب دیگه ای رو بخونم و فقط دلم همون کتابو میخواست..همش به این فکر میکردم که من همین کتابو فقط میخوام و باید همین کتابو داشته باشم هیچی دیگه غیر این نمیخوام همش تو ذهنم بود ک نمیدونم چجوری ولی این کتاب باید واسه من باشه..و همه اینا شاید تو یک ربع اتفاق افتاد..خلاصه داشتم نا امید میشدم ولی همش تو فکرم بود ک دارم این کتابو میخونم و چقدر خوشحالم
بعدش باورم نمیشد اون کسی که قبلا کتابو انتخاب کرده بود کتابشو عوض کرد..اون لحظه انقدر خوشحال شدم که واقعا برام جای تعجب داشت اخه داشتن ی کتاب ک اینهمه عجیب نیست ولی اون لحظه چون تنها چیزی بود ک از ته ته دل میخواستم و میدونستم باید بهش برسم و بعدش واقعا بهش رسیدم خوشحالیم انقدر عجیب بود..شاید بنظرتون چیز مسخره ای بیاد ولی من واقعا ازش حیرت کردم..نمیدونم چرا اون نفر کتابشو عوض کرد تنها چیزی ک میدونم اینه که من اونو از ته ته دلم خواستم و به نداشتنش فکر نکردم و بهش رسیدم..
غیر از اینم از وقتی فیلم راز و دیدم به هرچیز هرچند کوچیکی ک دلم خواسته رسیدم..(شاید یک هفتس هنوز ک دیدمش) البته این وسط تلاش خودمم بوده یکم و بدون هیچ کاری از اسمون بهم نرسیده
خلاصه که من شاید خیلی جاهای دیگه از زندگیم قانون جذبو تجربه کردم و الانشم متنم خیلی طولانی شد وگرنه بقیشم میگفتم.
و مطمعن باشین شک نکنین که اگه یچیزیو از ته قلبتون بخواین و از خدا کمک بخواین واسه داشتنش و به نداشتنش فکر نکنین راهش به ذهنتون میاد و یجوری بهتون میرسه ک تعجب میکنین به شرطی ک تلاش خودتونم قاطیش باشه ینی وقتی چیزی یا راهی واسه رسیدن بهش به ذهنتون اومد انجامش بدین تلاش کنین براش و شک نکنین که بهش میرسین
اگه ام تاحالا شرایطی بوده ک نتونستین حتما یچیزی مانع شده وگرنه امکان نداره تمام موارد بالارو انجام بدین در نهایت به چیزی ک میخواین نرسین