2777
2789
عنوان

تا حالا با خوندن کتاب راز به موفقیت رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 20183 بازدید | 28 پست
تشکر عزیزم.من اول باید ذهنمو جمع کنم بعد قانون جذب رو انجام بدم.چون دقیقا میدونم چی میخوام و همه اش ...

این مشکل همه هست. تجربه ای که من داشتم میگه که تنها کلمه ای که شما رو از نداشتن خواسته به داشتنش میرسونه امید هست! برای من اتفاق افتاده اما ما اکثر زود ناامید میشیم.

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی
شک ندارم میخوام بدونم چه طوری باید تمرکز کنم.اخه تو این اوضاع ادم تا از خونه میره بیرون تمام ذهنیتش ...

خب جذب یعنی همین. یعنی نذاری عقلت مانع ایجاد کنه. جدب با عقل کاری نداره تو باید مطمئن باشی اونوقت راه هاش جلوی پات قرار میگیره

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟منم هر موقع به چیزا بد فکر میکنم دقیقا همون میشه.مثلا یه تیکه طلا دارم میگم نکنه یه چیز بشه اونم ...

میدونی طبق این قانون جذب علاوه بر فکر کردن به اون چیز باید احساساتت هم در همون راستا باشه و حتی میگه اگه میخای برنده شدن تو قرعه کشیو جذب کنی باید تصور کنی الان اون مال رو داری و اونو به عنوان یک داشته تصور کنی نه چیزی که میخای داشته باشی حتی مثلا میگفت اگه میخای مردیو که دوس داری جذب کنی جاش رو تو تختت خالی کنی انگار که واقعا هست!  و بیشتر ما این تفکرات و تصورات و احساسات شدیدو در مورد مسائل منفی داریم و طبق این قانون امکان بیشتری برای موارد خلق منفی ها داریم.مث امروز من  

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
این مشکل همه هست. تجربه ای که من داشتم میگه که تنها کلمه ای که شما رو از نداشتن خواسته به داشتنش میر ...

مشکل من وابستگیم هست همه اش وابسته به اینم همسرم واسم جای امیدی باز کنه.یا امیدوارم کنه.یا کاری کنه من امیدوار بشم.همیشه وابسته دیگران بودم.همیشه به خاطر دیگران از خواسته ام گذشتم.همیشه کاری کردم کسی به خاطر خواسته من به رنج نیوفته یا ناراحت نشه.اصلا طرف ناراحتم نمیشها ولی من مثلا میگم شاید ناراحت سد شاید به سختی افتاد.خیلی مواقع ارزوهامو به خاطر دیگران زیر پا گذاشتم.حتی کوچیکترین چیزایی رو که خواستم چه زمان مجردی برای پدر مادرم چه الان که متاهلم برای همسرم به زبون نمیارم.میگم شاید سختشون بشه

یه جمله جالب از انیشتن: همه چیز از انرژی است پس باید با فرکانس چیزهایی که میخواهیم در زندگیمان ظاهر ...

منم ته ذهنم خرابه دیگه.اخه یهو در طول روز یه اتفاقی میوفته کلا مسیر ادم یه لحظه عوض میشه

مشکل من وابستگیم هست همه اش وابسته به اینم همسرم واسم جای امیدی باز کنه.یا امیدوارم کنه.یا کاری کنه ...

در این مورد نظری ندارم اما من چیزهایی رو خواستم که به ضرر هیچکسی نباشه. مورد شما فرق داره و حتما چیزهای خوبی هست که هم برای شما خواستنی باشه و هم به کسی ضرر نرسونه. در ضمن اینکه به خاطر دیگران از تمایلات خودتون گذشتید، چیز بدی نیست. به خودتون افتخار کنید. برای آدم سخت هست اما مهم کسانی هستند که خوشحالی و راحتی خیالشون برامون مهمتره. فقط خیلی غلیظش نباید کرد. لزومی نداره از همه چیز بگذریم.

منم ته ذهنم خرابه دیگه.اخه یهو در طول روز یه اتفاقی میوفته کلا مسیر ادم یه لحظه عوض میشه

خوب بله از این اتفاقا زیادن اما باید مبارزه کنید. جملات مثبتی که دوست دارید رو بنویسید و در طول روز بارها و بارها و بارها اونها رو تکرار کنید و به خودتون با صدای بلند بگید. تکرار میکنم با صدای بلند و در ضمن حتما روزی یک یا چند بار بسته به میل خودتون از اون جملات بنویسید! انقدر تکرار کنید تا به ذهن ناخودآگاه شما بره! راستی میدونید چرا به اومدن فردا ایمان داریم و خیلی ساده کارهامون رو برای فردا مشخص میکنیم؟ چون آمدن یه فردای دیگه قانونیه که بر اثر تکرار بارها و بارها در ناخودآگاه ما حک شده.

ببخشید کن دیگه باید برم...

نیلو جان البته شرایط به همین آسونی هم نیست چون قانون جذب بدون عمل کمتر نتیجه میده. من تو دوره های مختلف رفتم ولی نتیجه چندانی نگرفتم چون روی باورای خودم کم کار کرده بودم. من تو آموزش nlp یاد گرفتم که بخشی از ناخودآگاه من مخالف موفقیت و پولدار شدن منه. مثلا فهمیدم پدرم از بچگی به ما می گفت اول نماز و روزه بگیر و بعد به پول فکر کن. پولدارا مومن نیستن. بعدا فهمیدم چه پیام های والدی تو ذهنم بوده که بدبختم کرده. تو یه دوره ای بود برای آقای سجاد زمانی که می گفت وقتی نتونی بخش های ذهنی رو موافق اهدافت کنی به موفقیت نمی رسی. من یکسال با این باور خودم جنگیدم و کم کم دارم یاد می گیرم پولدار ها بد نیستن و میشه پولدار مومن بود. الان زدم تو کار بیمه و راضی هستم.

میدونین من خیلی اتفاقا برام افتاده که بهشون توجه نکرده بودم ولی وقتی این فیلم راز و دیدم تازه فهمیدم اوضاع از چ قراره

این اوایل یچیزی خیلی منو متعجب کرد ما یه گروهی بودیم تو مدرسه و باید یسری کتاب خاص واسه خودمون انتخاب میکردیمو میخوندیم و جزو نمره درسیمون بود(کسایی که دوازدهمن میدونن این خلاصه کتاب لنتی دفاعیو) و اینکه کتابامون نباید مثل هم میبود

خلاصه این همه کتاباش راجب جنگ و دوران دفاع مقدس بود

یکیش راجب فلسفه بود که من دلم میخواست حالا ک دارم کتاب میخونم یچیزی باشه ک دوست داشته باشم(اسم کتابش دنیای سوفیه)این کتابو انتخاب کردم و بعدا فهمیدم یکی دیگه زودتر برش داشته.خلاصه خیلی ناراحت شدم و نمیخواستم کتاب دیگه ای رو بخونم و فقط دلم همون کتابو میخواست..همش به این فکر میکردم که من همین کتابو فقط میخوام و باید همین کتابو داشته باشم هیچی دیگه غیر این نمیخوام همش تو ذهنم بود ک نمیدونم چجوری ولی این کتاب باید واسه من باشه..و همه اینا شاید تو یک ربع اتفاق افتاد..خلاصه داشتم نا امید میشدم ولی همش تو فکرم بود ک دارم این کتابو میخونم و چقدر خوشحالم

بعدش باورم نمیشد اون کسی که قبلا کتابو انتخاب کرده بود کتابشو عوض کرد..اون لحظه انقدر خوشحال شدم که واقعا برام جای تعجب داشت اخه داشتن ی کتاب ک اینهمه عجیب نیست ولی اون لحظه چون تنها چیزی بود ک از ته ته دل میخواستم و میدونستم باید بهش برسم و بعدش واقعا بهش رسیدم خوشحالیم انقدر عجیب بود..شاید بنظرتون چیز مسخره ای بیاد ولی من واقعا ازش حیرت کردم..نمیدونم چرا اون نفر کتابشو عوض کرد تنها چیزی ک میدونم اینه که من اونو از ته ته دلم خواستم و به نداشتنش فکر نکردم و بهش رسیدم..

غیر از اینم از وقتی فیلم راز و دیدم به هرچیز هرچند کوچیکی ک دلم خواسته رسیدم‌..(شاید یک هفتس هنوز ک دیدمش) البته این وسط تلاش خودمم بوده یکم و بدون هیچ کاری از اسمون بهم نرسیده

خلاصه که من شاید خیلی جاهای دیگه از زندگیم قانون جذبو تجربه کردم و الانشم متنم خیلی طولانی شد وگرنه بقیشم میگفتم.

و مطمعن باشین شک نکنین که اگه یچیزیو از ته قلبتون بخواین و از خدا کمک بخواین واسه داشتنش و به نداشتنش فکر نکنین راهش به ذهنتون میاد و یجوری بهتون میرسه ک تعجب میکنین به شرطی ک تلاش خودتونم قاطیش باشه ینی وقتی چیزی یا راهی واسه رسیدن بهش به ذهنتون اومد انجامش بدین تلاش کنین براش و شک نکنین که بهش میرسین

اگه ام تاحالا شرایطی بوده ک نتونستین حتما یچیزی مانع شده وگرنه امکان نداره تمام موارد بالارو انجام بدین در نهایت به چیزی ک میخواین نرسین

جدی؟منم هر موقع به چیزا بد فکر میکنم دقیقا همون میشه.مثلا یه تیکه طلا دارم میگم نکنه یه چیز بشه اونم ...

چون ارتعاش منفی قوی تره و هرچقد  تو زندگی اتفاقای منفی و بد دیده باشی ایمانت بهش قوی تره پس اون قدرت بیشتری از تو میگیر و سریع تر رخ میده!!اگ‌منطقی بخوای فکر کنیم ک ن فلان چیز مثبت رخ نمید مطمنن اون منفیم رخ نباید بده 

ی خانمی همین نی نی سایت گفتن ک تو دوران حاملگیش انقدر مطالب راجب کیسه اب خوند ک براش رخ داد!و خداشکر بچش سالم اما ایشون برای اگاهی میخوند اما بطور ناگاه تو ذهنش هی میگف نکنه منم اینجور شم ؟اگ بشم چی؟اگ بچم ی طوریش بشه چی؟خب کاینات هم میگن ع این چقد دوس دار تجربش کنه پس بزا بهش فرصت تجربش و بدم!!!این بدونین کاینات اصن فرق خوب و بدو نمیبین فقد ب میزان توجه وعلاقه شما کار دار هرچی تو بخوای همونو میده👌

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
آره دقیقا  به خیلی چیزا رسیدم. اول باید بنویسی و مطمین هم باشی میرسی. شک کنی فایده نداره. همین ...

این کتاب و باید چجو‌بخرم و از چ سایت معتبری ک بسه بهش اعتماد کرد ممنون میشم راهنمایی کنید