2777
2789
عنوان

لباسشویی

341 بازدید | 23 پست

دوستان لباسشوییم سامسونگه و پودر لباسشویی هم سافتلن طلایی استفاده میکنم ولی حس میکنم لباس ها اصلا تمیز نمیشه...رنگشون چرک مرده میشه...مقدار ش هم کم میریزم با یک پیمانه و نصفی پودر...

من یه مردادیم با یه عالم غرور...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدلا شنیدم زیاد خوب نمیشوره من بالا دارم ۱۵ کیلیویی ال جی خیلی خوبه دو سه تا پتو هم میش وره

آره سطلیا خیلی خوبه...مادرشوهرم داره خییییلی تمیز میشوره

من ک پرسیل میریزم لباسا هم خراب نشدن ولی در کل ماشین های لباسشویی تمام اتومات تمیز نمیشورن مارک بوش خیلی عالیع ک الان خیلییی گرون شده من میحام واسه پتوهام دو قلو ۱۲ کیلویی بخرم 

دنیا بی ارزش تر از اونیه که بخوای بهش دل ببندی...
من ک پرسیل میریزم لباسا هم خراب نشدن ولی در کل ماشین های لباسشویی تمام اتومات تمیز نمیشورن مارک بوش ...

مادربزرگم بوش خریده پارسال اون که کلا افتضاحه انگار کلا لباس رو نشستی...ولی دو قلو خوبه...

من ٨كيلويي الجي دارم با مايع لباسشويي اكتيو خيلي عاليه اصلا رنگ لباسا رو تغير نميده لباسا هم اصلا چر ...

یعنی میگی مایع لباسشویی از پودر بهتره؟