2777
2789
عنوان

از دختر خونه بودن متنفرم😒😒

97 بازدید | 8 پست

تو میشوری و کار خونه میکنی و اسمش اینه ک کاری نمیکنی‌‌‌...

اونوقت داداشت میره سرکار یکم با همکاراش حرف میزنه،اسمش اینه که وااایییی چقد زحمت میکشه..

میتونم شرط ببندم کار خونه سخت تره

متنفرم از کار خونه

متنفرمممممممممممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح بیا جا من برو سرکار تروخداحاضرم یه خونه دوبلکس ۱۰۰۰ متری با ۱۰۰ تا مهمون رو کاراش رو انجام بدم 

هرچی باشه نه زیر بارونم نه آفتاب سرد باشه بخاری هست گرم باشه کولر 

درضمن توخونه رییس خودمم 

صبح بیا جا من برو سرکار تروخداحاضرم یه خونه دوبلکس ۱۰۰۰ متری با ۱۰۰ تا مهمون رو کاراش رو انجام بدم ه ...

داداچ من خودم نیرم سرکارر

نه کار راحتااا پرستارم و شیغتای ۱۵ ساعته میگیرم

ماشینم ندارم با بدبختی تو گرما با اتوبوس میرم...

ولی میدونی چیه؟؟اونجا کارم ب رسمیت شناخته میشه،حقوق میدن بهم

تو ۲۴ ساعت هم تو خونه بمونی و کار کنی ،ب چشم نمیاد تهشم میگن کاری نکردی ک،تو خونه بودی

داداچ من خودم نیرم سرکاررنه کار راحتااا پرستارم و شیغتای ۱۵ ساعته میگیرمماشینم ندارم با بدبختی تو گر ...

تو برخی خانواده ها متفاوت هست من تا وقتی که با مادرپدرم بودم همیشه ازش تشکر میکردیم بابت کارا خونه  وتاجایی که میشد کمکش میکردیم نه زیاد ولی به هرحال کمک میکردیم خانواده ها متفاوتن

تو برخی خانواده ها متفاوت هست من تا وقتی که با مادرپدرم بودم همیشه ازش تشکر میکردیم بابت کارا خونه ...

باید برای کار خونه،حقوق تعیین بشه.

تماااااااام

متنفرم از اینکه داداشم چون یکم میره سرکار هی میگن وااای سخته میشه

اخه من خودم بیستر کار میکنم

بعد ۱۵ ساعت کار بیرون میام خونه کار میکنم کسی ب پشمش نیسسسس

متتنفرم از همهه

متنفرم از دختر خونه بودن

متنفرممممم