2777
2789
عنوان

بیاین بگین اگه کتک بخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 74 پست

من با شوهرم دعوام شد نا خواسته اصلا دست خودم نبود به پدر مرحومش یه کلمه فوش دادم اونم اصلا نمیدونستم اون لحظه معنی اون کلمه چیه. کتک خوردم از خونه بیرون شدم حالا خودم اومدم معذرت خواهی کردم به خاطر حرفم اما بازم شوهرم باهام حرف نیمزنه منم باهاش حرف نمیزنم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حالا که مجردم ولی اگه کتک بخورم تا کتک نخوره اروم نمیگیرم حتی اگه مقصر دعوا هم باشم ممکنه واسه اون دعوا عذرخواهی کنم ولی  واسه کتک تا جبرانش نکنم براش امکان نداره کوتاه بیام هرچند کلا هیچ دعوایی از نظر من یه مقصر نداره هر دو طرف مقصرن ولی خب درصد تقصیرشون فرق میکنه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
کی میزنه و میندازه بیرون بابا . شوهره  داعشی ک نیس

ای بابا خواهر زیادن ندیدی اینجور فک میکنی

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

شوهر هر چقدرهم عصبانی باشه حق نداره دست روی زنش بلند کنه. شما هم که میگی خودت مقصری نکن خواهر من  چرا آتیش به زندگی خودت میزنی. چرا شوهرت رو تا این حد عصبانی میکنی که حرمتا شکسته شه. البته اینم بگم کار شوهرت واقعا زشت و نابخشودنیه. و باید کاری کنی اینو بفمه و دیگه دس روت بلند نکنه

دخترم تمام زندگیمه🙆
شوهر هر چقدرهم عصبانی باشه حق نداره دست روی زنش بلند کنه. شما هم که میگی خودت مقصری نکن خواهر من &nb ...

باهاش حرف نمیزنم اونم نمیزنا متتظره بازم‌من برم منت کشی

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
خودش حرفاشو تهدیداشو یادش نیست گفت نمک به حرومی میخوری میخوابی آخرشم فوشم‌ میدی. من تا حالا پدرم هم ...

برو شکایت کن برای من یک یالو نیم طول کشید ولی تو دادگاه برنده شدم 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
من با شوهرم دعوام شد نا خواسته اصلا دست خودم نبود به پدر مرحومش یه کلمه فوش دادم اونم اصلا نمیدونستم ...

عذرخواهیت بخاطر فحش به پدرش خوب بوده ولی چون کتک خوردی باید جبران میکردی و یه جوری میزدیش حق نداشته بزنه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ای بابا خواهر زیادن ندیدی اینجور فک میکنی

وای خدایا چه چیزا 

من یکی دوبار روم دست بلند کرد در حد از شونم گرفت هولم داد عقب بعدش اینقد گریه کردم ادا در اوردم که تو منو زدی مث چی پشیمون شد

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
برو شکایت کن برای من یک یالو نیم طول کشید ولی تو دادگاه برنده شدم 

طلاق گرفتی الا؟

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
طلاق گرفتی الا؟

ن باهمیم ی دونم پسر دارم