2777
2789
عنوان

بیاین بگین اگه کتک بخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 74 پست
الهی دیگه هیچوقت پیش نیاد برات گلم

مرسی عزیزم 

دیگ بعد اون شکایت جرات نکرد دست روم بلند کنه 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

عذرخواهی رو باید زمانی میکردی که شوهرت برخورد دیگه ای داشت نه اینکه هم کتکت زده و هم بیرونت کرده بعد خیلی ریلکس رفتی عذرخواهی کردی😐 

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو شکایت کن برای من یک یالو نیم طول کشید ولی تو دادگاه برنده شدم 

بابام گفت بریم شکایت نرفتم. من خیلی خرم دوسش دارم نمیتونم ولش کنم برم طلاقمو بگیرم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
بابام گفت بریم شکایت نرفتم. من خیلی خرم دوسش دارم نمیتونم ولش کنم برم طلاقمو بگیرم

من شکایت کردم طلاقم نگرفتم فقط کاری کن دیگ نتونه اولین اخرین بارش باشه وگرنه میشه عادت 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
من شکایت کردم طلاقم نگرفتم فقط کاری کن دیگ نتونه اولین اخرین بارش باشه وگرنه میشه عادت 

باهاش اشتی نمیکنم تا خودش بیاد معذرت خواهی کنه. من تحمل نداشتم بمونم خونه بابام😔

عذرخواهی رو باید زمانی میکردی که شوهرت برخورد دیگه ای داشت نه اینکه هم کتکت زده و هم بیرونت کرده بعد ...

آره چون حرفمو از قصد نزده بودم از دهنم پریده بود. عذرخواهی کردم اما اون ی کلمه به خاطر کتکش عذر خواهی نکرد تازه میگفت من اصلا نمیخواستم بزنم فقط پدرمو فوش دادی اعصابم خیلی خورد شد زدم

باهاش اشتی نمیکنم تا خودش بیاد معذرت خواهی کنه. من تحمل نداشتم بمونم خونه بابام😔

انقد بهش بگو کتکم زدی بزار عذاب وجدان بگیره اگ میخوای تکرار نکنه ببر کلانتر تعهد بگیر 

دیه رو داد؟ بعدش با هم زندگی کردین؟

اره داره میده باهمیم 

انقد بهش بگو کتکم زدی بزار عذاب وجدان بگیره اگ میخوای تکرار نکنه ببر کلانتر تعهد بگیر 

اینکارو کنم اصلا لج میکنه باهام فعلا که واسم دور برداشته اونم قهر کرده اصلا محل نمیده

خانومایی که میاین میگین چه چیزاااااا وا مگه شوهر رو ادم دست بلند میکنه واسه من یه چک زده هزار بار گفته غلط کردم وخودتونو برتر میدونین چه جور بگم شماگیر یه ادم ناتو وعوضی نیفتادین اگه میفتادین اینجوری نمیگفتین برو ال کن بل کن شوهر شما ادم تشریف داره

اینکارو کنم اصلا لج میکنه باهام فعلا که واسم دور برداشته اونم قهر کرده اصلا محل نمیده

اصلا حرف نزن غذا بپز خودت بخور جلو شوهرتم بزار خوابیدنی هم پیشش بخواب سمتش نرو 

خانومایی که میاین میگین چه چیزاااااا وا مگه شوهر رو ادم دست بلند میکنه واسه من یه چک زده هزار بار گف ...

منم فکر میکردم سیلی خوردن کتک خوردن فقط واسه فیلماس اما سرم اومد

اصلا حرف نزن غذا بپز خودت بخور جلو شوهرتم بزار خوابیدنی هم پیشش بخواب سمتش نرو 

جدا میخوابیم‌ دیشب اون ی اتاق بود منم یه اتاق دیگه امروزم اصلا طرفم نیومده

جدا میخوابیم‌ دیشب اون ی اتاق بود منم یه اتاق دیگه امروزم اصلا طرفم نیومده

وقتی باهات حرف زد بزن زیر گریه از ته دل گریه کن بگو کتکم زدی من از تو انتظار نداشتم تو مرد زندگیم بودی بهت تکیه کرده بودم از این حرفا زجرش بده