2777
2789
عنوان

عید

124 بازدید | 10 پست

سلام خانما با خونه تکونیو خریدای عید چیکار میکنید شروع کردین؟

آقایون کمکتون میکنن؟ شوهر من که انقد غر میزنه منم مجبورم وقتایی ک نیست‌همه کارامو بکنم کلی ام وسیله سنگین جابجا کردم‌

تازه میگه میخوای بچه دارم‌ بشیم‌ با این‌ کارات😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه تکونی برامن معنا نداره اونم کار سنگین خواهرم همش ازاین کارا کرد الان دیسک کمر داره من ازاینکارا ...

مامان خودمم همینطور ولی ادم دوست داره تنوع بده من ی ادمی ام ک انقد عجلوم اگه هوس کاری کردم در لحظه باید خودم انجام بدم چه کمکی داشته باشم چ تنها باشم

منکه امسال فقط در حد تمیزکاری معمولی.البته خونم تمیزه واقعا.قراره بعد عید اتاقارو رنگ آمیزی کنیم گذا ...

مبارک باشه عزیزم. منم چند روز پیش اتاقا رو تمیز کردم بعدم آشپزخونه دیروز هم پذرایی و یکم جیز میز شستم.  این دوره اقرییا همه خونه ها تمیز و شیکه انشالله مبارک باشه

مبارک باشه عزیزم. منم چند روز پیش اتاقا رو تمیز کردم بعدم آشپزخونه دیروز هم پذرایی و یکم جیز میز شست ...

خسته نباشی عزیزم😍

من شوهرم همش میگه هرکاری داری به من بگو باهم انجام میدیم ولی من خودم حوصلشو ندارم چون هی میگه اینو اینطوری بلند نکن اینجارو اونجوری کن مواظب باش.بخاطر همین ترجیح میدم تنها انجام بدم راحتترم.

خدایا شکرت
خسته نباشی عزیزم😍 من شوهرم همش میگه هرکاری داری به من بگو باهم انجام میدیم ولی من خودم حوصلشو ندار ...

عزیزززم خیلی خوبه ک‌ شوهر من همیشه خسته اس. تنبل خان