arshneshin1 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 7440 عنوان سازگار نباشيد با هر شرایطی 88 بازدید | 7 پست حتی اگر ذاتا چنین آدمی هستید،کلا دل رحم و مهربونیدچون آدم ها دیر یا زود پا میزارن رو مرزهاتون. طرفدار حق و عقلانیت💙 دیروز | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22970 من بدبخت که تو اب هم من بندازید ابشش درمیارم و ادامه می دم یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6585 متاسفانه ذاتا خیلی خیلی مهربونم... برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom
arshneshin1 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 7440 من بدبخت که تو اب هم من بندازید ابشش درمیارم و ادامه می دم آره من هر چی هم بشه اعتراض نمی کنم. میگم تقصیر خودمه باید راهکار پیدا کنم:) طرفدار حق و عقلانیت💙
arshneshin1 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 7440 متاسفانه ذاتا خیلی خیلی مهربونم... آره من اینجوری ام. اگر مثلا دورم آدم های خوش ذات بودن مثل خودم، خیلی زندگیم بهشت میشد اما خب نیست. طرفدار حق و عقلانیت💙
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6585 آره من اینجوری ام. اگر مثلا دورم آدم های خوش ذات بودن مثل خودم، خیلی زندگیم بهشت میشد اما خب نیست. آره بخدا کاش همه مثل ما بودن برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom